Boris Johnson’ın şemsiyeyle imtihanı...

Boris Johnson’ın şemsiyeyle imtihanı...

İngiliz Başbakan, katıldığı etkinlikte yağmur altında şemsiyesini açamamasıyla gündeme geldi. Açınca da kendini ıslanmaktan koruyamayan Johnson, sosyal medyada alay konusu haline geldi.

Türkiye çöl sıcaklarıyla boğuşurken, İngiltere’de ise ülkeyi etkisi altına alan yağmurlar gündemde. Bir yandan artan koronavirüs vakaları bir yandan da bu artışa rağmen gevşetilen kısıtlamalar yüzünden sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen Başbakan Boris Johnson'ın başı bu kez de şemsiyesiyle derde girdi.

Şemsiyesini bir türlü açamayan, açında da bu sefer kendisini şemsiyeye rağmen ıslanmaktan koruyamayan Johnson ülkede ve sosyal medya paylaşımları sayesinde dünyada günün konusu haline geldi.

“ŞEMSİYENİN ALTINDA DURAN EN ISLAK ADAM”

“Boris Johnson... Dünyada bir şemsiyenin altında duran en ıslak adam.” Bu cümle katıldığı açık hava etkinliklerinde başı yağmurla ama en çok da yağmurdan korunmak için elinde tuttuğu şemsiyeyle derde giren Başbakan Boris Johnson için İngiliz medyasının attığı eğlenceli başlıklardan sadece bir tanesi...

KATILIMCILAR YAĞMURDAN RAHATSIZ OLMADI

Guilford'daki Surrey polis merkezini ziyaret eden Başbakan Johnson hükümetin yeni suçla mücadele planını açıklayacaktı. Ancak Johnson’ın şemsiyeyle mücadelesi ve ortaya çıkan görüntüler nedeniyle suçla mücadele planı, malum şemsiyenin gölgesinde kalakaldı. Boris Johnson yağmurla mücadele ederken, yağmurlu havaya son derece alışkın olan İngilizler’in rahat tutumu da olaya daha da eğlence kattı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz