Zehra Kıyak kimdir? Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak kaç yaşında, nereli?

Zehra Kıyak kimdir? Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak kaç yaşında, nereli?
NotHaber

Müge Anlı programında geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen pideciye kaçan eş hala güncelliğini koruyor. Dün akşam saatlerinde intihar haberi gelen Serkan Kıyak sonrası gözler eşine çevrilmişti. Merak edenler ise Zehra Kıyak kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Dün yaşanan olay sonrası herkes intihar eden Serkan Kıyak’ın eşi Zehra Kıyak’ı konuşmaya başladı. Peki, Zehra Kıyak kimdir? Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak kaç yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında geçtiğimiz hafta herkesin canını sıkan bir olay yaşanmıştı. Eşinin pideciye kaçtığını iddia eden Serkan Kıyak anlattıklarıyla tüm izleyenlerin üzüntüsüne yol açmıştı. Dün akşam çok üzücü bir olay yaşandı. Zehra Kıyak’ın onu terk etmesine dayanamayan Serkan Kıyak intihar etti. Bu olayın ardından gözler Zehra Kıyak’a çevrildi. Olayları yakından takip edenler, Zehra Kıyak kimdir kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de haberimizde konuyla ilgili detayları derledik. Peki, Zehra Kıyak kimdir? Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak kaç yaşında?

Zehra Kıyak Kimdir?

Zehra Kıyak, pideciye kaçtığını söyleyen Serkan Kıyak’ın eşidir. Çocuklarının annesi olduğunu ve onları yalnız bırakmaması gerektiğini söyleyen eşi Serkan Kıyak, Zehra’nın evine dönmesi için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın programına katılan Serkan Kıyak, eşinin karşı komşusu olan pideci ile kaçtığını iddia ederek canlı yayına katılmıştı. Zehra Kıyak, bu iddiaların ardından eşini görmek istemediğini ve asla eve dönmeyeceğini söylemişti.

Eşi ile bir tencere, bir halı ile evlendiğini, yuva kurduğundan söz eden Serkan Kıyak, eşinin tehdit edildiğini, eşinin her şeye inanan bir insan olduğunu, kaçıp polise gitmesini istedi. Yayın sırasında Müge Anlı ekibi tarafından bulunan Zehra Kıyak, eşi ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini dile getirince Serkan Bey zaten pideciden şüphelendiğini, eşini defalarca affettiğini, eşinin hep kendisini aldattığını, neden yaptığını sorgulayıp eşinin dönüp gelmesini, o pidecinin 2 çocuğu olduğunu söyledi. Serkan Bey, kendisinin bir kere bile alkol içmediğini, 87 yaşındaki nenesini nasıl bırakıp gittiğini, eşinin annesinin sülalesinin perişan olduğunu dile getirdi.

Zehra Kıyak Kaç Yaşında, Nereli?

Zehra Kıyak 30 yaşında Uşak doğumludur, İntihar eden Serkan Kıyak’ın eşidir, 1 çocuk annesidir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz