Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’da eşi pideciyle kaçan Serkan Kıyak intihar mı etti, yaşıyor mu?

Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’da eşi pideciyle kaçan Serkan Kıyak intihar mı etti, yaşıyor mu?
NotHaber

Müge Anlı programında yaşanan bir olay herkesi şoke etmişti. Eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak program kendini öldüreceğini dile getirmişti. Son yaşanan gelişmelerden sonra herkes tarafından Serkan Kıyak öldü mü sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’da eşi pideciyle kaçan Serkan Kıyak intihar mı etti, yaşıyor mu?

ATV ekranlarında izleyici TV'ye kitleyen bir olay yaşanmıştı. Müge Anlı'nın sunduğu programda eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak, defalarca kendini öldüreceğini dile getirmişti. Konuyla ilgili Müge Anlı da Serkan'ı bu düşünceden vazgeçirmek için çok çaba sarf etmişti. Son yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyada gündeme gelen bir soru bomba gibi düştü. Serkan Kıyak Öldü Mü? Müge Anlı’da eşi pideciyle kaçan Serkan Kıyak intihar mı etti, yaşıyor mu? Bu sorunun yanıtını haberimizde sizler için derledik. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşine seslenen Serkan Kıyak'tan sevenlerini kahreden haber geldi!Karısının pideciyle kaçmasının hemen ardından, Müge Anlı'ya gelerek, Kendini yerlere atan Serkan Kıyak, Eşine dön gel diye yalvardı,maalesef eşi ise dön çağrılarına kulak asmadı, Müge Anlı'ya katılarak, Eşinin dönmesini beklerken, hiç kimsenin ummadığı haber son dakika olarak gündeme düştü.

Serkan Kıyak Öldü mü, intihar mı etti?

Eşinin kaçması ile bunalıma giren Serkan Kıyak'ın yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği ve vedalaştığı ortaya çıktı,Evinde kendini asarak hayatına son veren Serkan Kıyak,sevenleri maalesef şoka uğradı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin kendisini terk etmesine bir türlü razı gelmeyen adamın sonu,programı takip edenleri gözyaşlarına boğdu,Olay yeri inceleme ekibi,evin çevresini müşahede altına alarak bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

serkan kıyak öldü mü neden intihar etti intihar mı etti

Serkan Kıyak Neden İntihar Etti?

Serkan Kıyak'ı intihara sürükleyen süreç yaklaşık bir ay önce eşinin Gökhan isimli bir adamla kaçmasıyla başladı. Önce eşinin başına bir şey geldiğinden şüphelenip aramaya başlayan talihsiz gencin eşinin bir başka adamla kaçtığını öğrenmesi üzerine; 6 Aralık'ta ATV' de yayınlanan  "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına çıktığı ve burada eşine dönmesi  için çağrı da bulunduğu belirtildi.

Serkan Kıyak Kimdir?

Müge Anlı'ya katılan Serkan Kıyak, eşinin 2 yaşındaki bebeklerini ve görme engelli anneannesini bırakıp 3 Aralık'ta ortadan kaybolduğunu söylemişti. 

Yetiştirme yurdunda büyüyen Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak'ın kandırıldığını ve eve geri dönmesini istediğini belirtmişti.

Evliliklerinde hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Kıyak, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini de eklemişti.

Canlı yayına telefonla bağlanan Zehra, Serkan'ı ve ailesini istemediğini ve anneannesinin de umrunda olmadığını aktarmıştı. Zehra kesin bir dille boşanmak istediğini söylese de Serkan, Zehra'nın dönmesi için canlı yayında yerlere kafasını vura vura sinir krizi geçirmişti.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz