Rüyada Evin Tavanından Su Akması

Rüyada Evin Tavanından Su Akması

Rüyada evin tavanından su akması ne anlama gelir? Rüyada evin tavanından su akması hakkında rüya tabirleri ve yorumları sizler için derledik.

Rüyada tavanın akıttığını görmek, bazı rüya tabircileri için rüyayı görmüş kişilerin çektikleri çilelerin sona ereceğine delalet edilmiştir. Rüya sahipleri zamanla kara bulutların kendisinin üstünden çekileceğini hissedecek ve rahat bir nefes alacaklardır. Rüyada bir evin tavanından su aktığını gören ve suyun akmasını engellemek istediğini gören kişiler içinse çektikleri çilelerin bitişinden sonra kendisine beklemediği çok kapının aynı anda açılacağı yorumu yapılmıştır.

Rüyada Başkasının Evinin Tavanından Su Aktığını Görmek

Rüyada birinin tavanından su akması, din alimleri ve rüya tabircilerince olmak üzere iki farklı şekilde yorumlanmıştır:

  • Rüya tabircileri, rüya sahipleri ömrü boyunca her zaman sevileceğine yorumunda bulunmuşlardır. Bu sevgi aşk olmak zorunda değildir. Rüya sahibi tanıştığı herkesle iyi anlaşacak ve herkese kendini sevdirmeyi başaracaktır. Bu sayede de hiçbir zaman kısmetleri kapanmayacaktır.
  • Din alimlerine göre bu rüyayı görmüş kişiler, hayatlarının bir kısmında mutlu olacaklardır ancak geçirdikleri iyi zamanlar kısa bir süre içinde bitecek ve hayatlarının ilerleyen zamanlarında bazı kötü durumlarla karşı karşıya geleceklerdir. Bu kötü durumlara karşı rüya sahiplerinin güçlü durmaları gerekir.

Rüyada Evin Tavanından Siyah Su Aktığını Görmek

Rüyada tavandan katran aktığını görmek, rüyanın tersine olarak rüya sahiplerinin geçirmekte oldukları zor zamanları atlatmalarına delalet edilmiştir. Kişilerin hayatlarında uzun süredir boğuştukları bir hastalık ya da maddi bir sorun olabilir. Kişilerin tavanlarından su aktığını görmeleri, özellikle siyah ya da koyu renkli olduğunda kısa zamanda kurtuluş anlamında yorumlanmıştır.

Rüyada Mutfak Tavanından Su Aktığını Görmek

Rüyada mutfağın su damlatması, bazı tabirciler için rüya sahiplerinin evlerinin bereketlenmesine delalet edilmiştir. Kişilerin elleri hiç beklemedikleri yerlerden alacakları haberler sayesinde bollaşacak ve uzunca bir süre maddi sıkıntı çekmemelerini sağlayacaktır.

Rüyada Banyo Tavanından Su Damlaması

Banyonun akıttığını rüyada görmek, rüya sahiplerinin edecekleri ibadetlerin habercisidir. Rüya sahipleri büyük bir dualarının kabulünden sonra şükredecek ve devamlı olarak namaz kılıp Kur’an okumaya başlayacaklardır.

Rüyada Evi Su Basması

Rüyada tavan akmasıyla evi su bastığını görmek, bazı din alimlerine göre rüyayı görmüş kişilerin geçmişlerinde hem maddi hem de manevi olarak biri tarafından gördükleri zararların giderilmesine delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin verecekleri gayretler sayesinde kendilerine yük olan her ağırlıktan kurtulacaklardır.

Rüyada Çatının Aktığını Görmek

Rüyada çatı akması görmek, rüya tabircilerine göre şu şekillerde yorumlanmıştır:

  • Bazı rüya tabircileri, rüyayı görmüş kişilerin mantıklarıyla hareket etmelerine yorumlanmıştır. Rüya sahipleri eğer sorunlarını mantıklarıyla hareket ettikleri zamanda çözmeye çalışırlarsa tüm sorunlarından kurtulacaklardır.
  • Bazı din alimlerine göreyse kişilerin bu rüyayı görmeleri, zor günlerde kullanmak için yaptıkları birikimlerin harcanmasına yorumlanmıştır. Kişiler bu birikimlerini kullanmalarının ardından bir süre daha maddi sıkıntılar içinde kalabilirler.

Rüyada Tavanın Çöktüğünü Görmek

Rüyada tavanın eve çökmesi, bazı din alimlerine göre evin reisinin vefatına delalet edilmiştir. Kişiler genç bile olsalar ani bir şekilde bir kazada ya da kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşabilirler. Bazı rüya tabircilerine göreyse bu rüya hanenin dağılmasına delalet edilmiştir. Hane bir daha bir araya gelmeyecek ve kişilerin aralarındaki buzlar erimeyecektir.

Rüyada Evin İçinde Su Görmek

Evi su bastığını rüyada görmek, genellikle evin bereketine yorumlanmıştır. Ancak bazı din alimleri, önce evin tavanından su aktığını gören, daha sonradan bu suyun evi kapladığını gören kimselerin evlerini bir doğal afette kaybedebilecekleri söylenmiştir ve rüya sahipleri bu duruma çok üzülecektir.

Diğer Rüya Tabirleri için Tıklayın.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz