Cem Yılmaz NFT dünyasına adım attı

Cem Yılmaz NFT dünyasına adım attı

Cem Yılmaz, son zamanlarda adı sıkça duyulmaya başlanan NFT dünyasına adım attı. Yılmaz, dijital ortamda oluşturulan kadın görsellerini Opensea platformu üzerinden satışa çıkardı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kripto dünyasına adım attı. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda NFT (Nonfungible Token) işine girdiğini duyurdu.

“VAR MI NFT İSTEYEN?”

Cem Yılmaz, dijital ortamda oluşturduğu kadın çizimlerinden oluşan koleksiyonu opensea platformu üzerinden satışa çıkardı. Paylaşımında “Var mı NFT isteyen. İsteyene atıyorum. Deneme ya bişey değil .)” ifadelerini kullanan ünlü komedyenin eserleri Kripto paralar aracılığıyla da satın alınabiliyor.

Koleksiyondaki parçaların teklif usulü satışa sunulduğu platformda, Yılmaz’ın koleksiyonundaki parçalarının her biri için en az 2 WETH kripto parasıyla teklif yapmak gerekiyor. WETH koinin değeri ise şu sıralarda 31 lira civarında seyrediyor.

Öte yandan kullanıcılar, koleksiyondaki ürünlere Ethereum, Poligon ve Klaytn kripto paralarıyla da ödeme yapma imkanına sahipler. Ayrıca dolar ile de ödeme yapma imkanı da mevcut.

NFT NEDİR?

NFT, dijital bir varlığın benzersiz olduğunu ve bu nedenle birbirinin yerine geçemeyeceğini onaylayan bir veri birimidir. Değiştirilemez token anlamına gelen NFT, blok zinciri ağı üzerinde şifrelenmiş ve bir eşi daha olmayan varlıklara deniyor.

Eşsiz tokenler (NFT) genellikle koleksiyon, dijital sahiplik ve mülkiyet hakları alanında tercih ediliyor. Ayrıca kripto sanat eserleri, dijital koleksiyon ürünleri ve çevrimiçi oyunlarda yer alan eşsiz dijital öğeler gibi çeşitli alanlarda da NFT kullanılıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz