Soylu ‘yakaladık’ derken, Kılıçdaroğlu ‘baronları kolluyor’ dedi!

NotHaber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir gün arayla narkotik madde ile ilgili açıklama yaptı. Soylu “yakaladık” derken Kılıçdaroğlu “baronları kolluyorlar” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gün arayla aynı konu üzerinde iki zıt açıklamaya imza attı.

SÜLEYMAN SOYLU: 28 AVRUPA ÜLKESİNDEN DAHA FAZLA UYUŞTURUCU YAKALADIK

Uluslararası Birleşmiş Milletler Toplumsal Olaylara Müdahale Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Töreni’nde konuşan Bakan Soylu, “28 Avrupa ülkesinden daha fazla uyuşturucu yakaladığımız 2019 Dünya Uyuşturucu Raporu’nda çok net bir şekilde ortaya konulmaktadır” diye açıklamada bulundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: UYUŞTURUCU BARONLARINA KOLLUYORLAR

Bir sonra ise Kırklareli’nden muhtarlarla buluşan Kemal Kılıçdaroğlu oy verecek vatandaşlara şu tavsiyede bulundu: Evlatlarımızı zehirleyen insanlara hiç kimse cesaret edip dokunamıyor. Oy verirken, baronların yanında olan, uyuşturucu kaçakçılarının yanında olan, onlara kol kanat geren, asla onlarla ilgili bir şey yapmayan, bir siyasi iktidara, partiye mi oy vereceğim? Yoksa evlatlarımızı uyuşturucudan kurtaracak olan siyasi partiye mi oy vereceğim? Bunun üzerinde düşünmek zorundasınız.

SEÇİM VAADİ: UYUŞTURUCU BARONLARIYLA MÜCADELE EDECEĞİM

Konuşmasında narkotik maddeyle ve baronlarıyla mücadele edilmiyor mesajı veren Kılıçdaroğlu, bir de seçim vaadinde bulundu: Bu millete söz verdim! Evlatlarımızı uyuşturucuya alıştıran bütün baronlarla mücadele edeceğim. Polise bu yetkiyi verin, ‘Size kimse dokunmayacak’ deyin, sinek uçsa altı ayda haberleri olur.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir gün önce narkotik madde ile ilgili açıklamaları, raporlara yansıyan narkotik maddeyle mücadele verileri ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiaları üst üste gelince ortaya ilginç bir durum çıktı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz