Soylu: Hedefte Türkiye var!

NotHaber

İçişleri Bakanı Soylu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in seri şekilde yayımladığı videolardaki iddiaların asılsız olduğunu belirterek yaşananları uluslararası bir operasyon olarak nitelendirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Soylu, yaşananların uluslararası bir operasyonun yansımaları olarak nitelendirerek “Burada Türkiye'nin üzerine getirilmeye çalışılan tam da budur. Burada hedef Türkiye. Çok basit bir operasyon var” diye konuştu.

“CEZASINI ÇEKECEK”

Peker hakkında yakalama kararı olduğunu hatırlatan Soylu “Biz Türkiye Cumhuriyeti'nde bu tip olaylara müsaade etmeyiz. Bu suç örgütü lideri Türkiye Cumhuriyeti'nden özür dileyecek, gelecek adalete teslim olacak, cezasını çekecek. Çıktığından sonra etrafındaki şebeleklerle hiçbir irtibat kurmayacak. Cezasını çekecek, bu bedeli ödeyecek” diye konuştu.

FETÖ İLİŞKİSİNE DEĞİNDİ

Soylu, Peker’in FETÖ ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek “Bir taraftan FETÖ'ye burada methiyeler dizeceksin öyle mi? Çocuklarını mürebbiyeye verdin dedim. Daha da kötüsü var. ByLock konuşmalarını biliyoruz. Onun için nelerin ifade edildiğini tek tek biliyorum” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz