Sarıgül: Daha fazla mülteciye ‘hayır’ diyoruz!

NotHaber

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, hükümetin göç politikasını eleştirerek “Kontrolsüz ve plansız göçe, daha fazla mülteciye 'hayır' diyoruz” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül gündemdeki konuları değerlendirmek için partinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Sarıgül, göç konusuna değinerek “On binlerce Suriyeli ve Afganlı mülteci hayatımıza ortak oluyor, imkanlarımızdan faydalanıyor. Kontrolsüz ve plansız göçe, daha fazla mülteciye 'hayır' diyoruz” dedi.

İYİ PARTİLİ SARITAŞLI’YA TEPKİ

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcı Uğur Songül Sarıtaşlı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminin simge isimlerinden şehit astsubay Ömer Halisdemir'e yönelik paylaşımını eleştiren Sarıgül, “15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine engel olmuş, bu vatan için kurşun sıkmış ve canını feda etmiş kahraman evladımıza hiç kimse aklının estiği gibi konuşamaz, onu incitemez. Hatırasına asla saygısızlık edemez” dedi.

ASIL DARBECİLERİN FETÖCÜLER OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Darbecilerin kim olduğunu bir kez daha hatırlatan Sarıgül, “Asıl darbeciler yurt dışına kaçma planları yapıp, bu vatanı hainlere satmaya çalışanlardır. Parti olarak Ömer Halisdemir'in hatırasını, sonsuza kadar gururla, onurla yaşatacağız" diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz