Kılıçdaroğlu: AK Parti’ye oy veriyorsan aç kaldığında şikâyet etmeyeceksin!

NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, madencilere seslenerek “Sen hala sandığa gittiğinde AK Parti’ye oy veriyorsan, aç kaldığında şikâyet etmeyeceksin” dedi

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti’ye oy veren madencileri hedefine aldı. Madencilere “Zonguldaklı kardeşim” diye seslenen Kılıçdaroğlu “Yeraltında çalışan kardeşim, sen hâlâ sandığa gittiğinde AK Parti'ye oy veriyorsan, şikâyet etmeyeceksin, aç kaldığında da şikâyet etmeyeceksin, hakkını da aramayacaksın” diye konuştu.

SANDIĞA GİDECEKSİN AK PARTİ’YE DERSİNİ VERECEKSİN

Madencilere hitap etmeye devam eden Kılıçdaroğlu “Ama hakkını arıyorsan, çoluğun çocuğun işsizse, yeraltında kömür dururken, o kömürü çıkarmayıp, dışarıdan getiriyorlarsa, sandığa gideceksin, dersini vereceksin. Tek oyla dersini vereceksin. O zaman bu ülke kurtulur” şeklinde konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: 3600 EK GÖSTERGEYİ SÖKE SÖKE ALACAĞIM

Erdoğan’ın bir vaadini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, polislere, cami imamlarına, öğretmenlere ve sağlıkçılara 3600 ek göstergeyi vereceğine söz verdi. 3 yıl 2 ay geçti. Bir insan verdiği sözü tutmazsa ona yalancı denir. Rüşvetçileri büyükelçi tayin ediyorsunuz peki sokakta milletin can ve mal güvenliğini koruyan polislere neden sahip çıkmıyorsunuz? 3600 ek göstergeyi söke söke alacağım. Bunların yapamadığını yapacağız. Çünkü biz iktidar olacağız ve bütün sorunları çözeceğiz” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz