İkiz kardeşlerin kolonya deneyi kabusa döndü

NotHaber

Bir internet sitesinde izledikleri videodan etkilenen ikiz kardeşler, ellerine kolonya döküp yaktılar. Kardeşlerden biri ağır şekilde yanarak hastaneye kaldırıldı.

Kars’ta yaşayan ikiz kardeşler, internette ellerine kolonya döküp yakanların videosunu izledikten sonra evde denemek istediler. Evde kimse yokken yaptıkları bu deney kabusa dönüştü. Kardeşlerden 10 yaşındaki Berat Boylu olay anını şu sözlerle anlattı: Kardeşimle kolonyayı ellerimize döktük. İnternette ellerine kolonya döküp çakmakla yakanların videosunu izledik. Biz de öyle yapmaya çalışınca yandım.

KÜÇÜK ÇOCUK BİRDEN ALEV ALDI

İkizlerden Berat’ın elleri ve kıyafetleri aniden alev aldı. Alevleri söndüremeyince bağırarak yardım istedi. Berat ve Baran kardeşlerin çığlıklarını duyan annesi hemen müdahale etti ve alevleri söndürdü. Karnı, göğsü ile vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci ve üçüncü derece derin yanık oluşan Berat, ambulans ile kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. Burada 5 günlük tedavi gören Berat Boylu, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi. Halen tedavisi süren ve yaşadığı korkuyu unutamayan Boylu, iyileşeceği günü bekliyor.

BABA’DAN UAYRI: ÇOCUKLARI İNTERNETTEN UZAK TUTUN

Çocuğunun olayı unutamadığını belirten baba Çetin Boylu, “Her pansuman yapıldığında korkuları daha da artıyor. Diğer kardeşinde bir şey yok. İnternetten izledikleri videodan etkilenip bu tehlikeli deneyi yapmak istemişler. Annesi evde oyun oynuyorlar sanmış. Aileler duyarlı olsun, çocuklarının telefondan ne izlediğine dikkat etsinler” diyerek aileleri uyardı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz