BAE yönetiminden Sedat Peker'e yeni paylaşım yasağı

Daha önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e sosyal medyadan paylaşım yapma yasağı getiren Birleşik Arap Emirlikleri, kararın kapsamını genişletti. Buna göre Peker, mesajlarını bir başka kişinin hesabından da yapamayacak.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla son dönemde dikkatleri üzerine çeken organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ACARER'İN HESABINI KULLANMIŞTI

Şu sıralar Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker'e Dubai yönetimi, bir kez daha sosyal medyada paylaşım yasağı getirdi. Daha önce Twitter hesabından paylaşım yapmasını yasaklanan Peker, mesajlarını gazeteci firari olarak aranan gazeteci Erk Acarer'in hesabından paylaşmıştı.

KARARA UYMAZSA İZOLE EDİLECEK

Dubai yönetimi Peker'e bu kez, başka bir kişinin hesabından siyasi tweet atmasının da kısıtlandığını bildirdi.  Ülkedeki güvenlik protokolleri karara gerekçe olarak gösterildi.Bu ikazı dikkat almaması ve paylaşımlarını sürdürmesi durumunda Peker elektronik iletişimden uzak bir yere nakledilecek.

PEKER, SOYLU İÇİN "1 EKİM’DE HEDİYEM OLACAK" DEMİŞTİ

Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’de tam da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir “hediyesi” olacağını söylemişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz