Galatasaray Lazio maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Lazio maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda?
NotHaber

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray, E grubundaki ilk karşılaşmasında İtalyan ekibi Lazio ile mücadele edecek. Peki Galatasaray Lazio maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda? Taraftarların merak ettiği bu soruların yanıtları haberimizde. İşte detaylar….

UEFA Avrupa Ligi E grubunda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile eşleşene temsilcimiz Galatasaray, ilk maçında Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İtalyan ekibi Lazio ile karşı karşı geliyor. Son olarak sarı-kırmızılıların Süper Lig’de Trabzonspor karşısında 2-2’lik skorla sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Peki Galatasaray Lazio maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda?

GALATASARAY LAZİO MAÇI NEREDE NE ZAMAN?        

Temsilcimiz Galatasaray’ın İtalyan ekibi Lazio ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk  maçı 16 Eylül 2021 Perşembe günü oynanacak.

Türk Telekom Arena Stadyumunda oynanacak Galatasaray ve Lazio maçı TSİ 19.45’te başlayacak.

GALATASARAY LAZİO MAÇI HANGİ KANALDA?

Sarı-kırmızılı ekibin, İtalyan ekibi Lazio ile o karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi ilk maçı Exxen’de canlı olarak aktarılacak.

GALATASARAY LAZİO MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA MI?

Galatasaray’ın bu sezonki Avrupa serüvenindeki ilk maçının biletleri henüz satışa çıkmadı. Biletlerin yakın zamanda satışa sunulması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz