Ajax-Beşiktaş maçı nerede oynanacak, nerede yayınlanacak? İşte detaylar…

Ajax-Beşiktaş maçı nerede oynanacak, nerede yayınlanacak? İşte detaylar…
NotHaber

Süper Lig’de son 2 haftada yaşadığı puan kayıpları ve sakatlıklarla boğuan Beşiktaş, Devler Ligi’nde Ajax ile karşı karşıya gelecek. Peki Ajax Beşiktaş maçı nerede oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? Tüm bu soruların cevapları haberimizde.

Süper Lig’de Altay yenilgisiyle ağır yara alan Beşiktaş’ta gözler Avrupa macerasına çevrildi. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Siyah-Beyazlılar, C grubundaki ikinci maçında Hollanda devi Ajax ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi başta Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverler arama motorlarında “Ajax-Beşiktaş maçı nerede oynanacak, nerede yayınlanacak?” sorularının yanıtını arıyor. Ajax-Beşiktaş maçına dair tüm gelişmeler haberimizde.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI NEREDE OYNANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Ajax ile Beşiktaş Amesterdan Arena’da karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibi bu sezon iç sahada henüz maç kaybetmedi.  Ajax ligde çıktığı 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Beşiktaş Ajax maçı, 28 Eylül 2021 Salı saat 19:45'te başlayacak. Devler Ligi’nde zorlu bir deplasmana gidecek olan siyah beyazlı temsilcimizin mücadelesi, Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ-AJAX MAÇLARI

İki ekip daha önce UEFA Şampiyon Kulüpler kupasında son 16 rövanş maçında karşılaştı.11 Kasım 1993’te İnönü Stadı’nda  oynanan son karşılaşmada Ajax’ın 4-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

AJAX MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN SON DURUMU

Lig’de olan Rosier’in karşılaşma da oynaması beklenirken, Necip Uysal’da sakatlıktan dönmesi bekleniyor. Batshuayi ve Larin’in karşılaşmada forma giymesini bekleniyor. Öte yandan Alex Teixeira müsabakada forma giyebilir. Sakatlıkları devam eden Mehmet Topal, Vida, N’Koudou, Atiba, Pjanic, Ghezzal ve Welinton karşılaşmada forma giyme şansının zor olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş’ın 2021-22 sezonu Şampiyonlar Ligi fikstürü şöyle:

28 Eylül: Ajax-Beşiktaş

19 Ekim: Beşiktaş-Sporting

3 Kasım: Sporting-Beşiktaş

24 Kasım: Beşiktaş-Ajax

7 Aralık: Dortmund-Beşiktaş

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz