Kadınları para karşılığı falakaya yatırmıştı! “Suç olabileceğini düşünmedim”

Kadınları para karşılığı falakaya yatırmıştı! “Suç olabileceğini düşünmedim”
NotHaber

Kayseri'de kargo çalışanı Erkan T.'nin, maddi durumu olmayan kadınlarla para karşılığı anlaşarak, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırma görüntüleri ortaya çıktı: İnternet fenomeni olmak istedim. Suç olduğunu bilmiyordum!

Kayseri'nin, Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde meydana toplumun tepkisini meydana çeken bir olay meydana geldi. Bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen Erkan T'nin, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırarak, gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp Falakaya yatırdığı ortaya çıktı. 

N.K. isimli kadın, falakaya yatırdığı insanlara 250 TL ile 500 TL arasında ödemeler yapan Erkan T'nin aynı teklifi kendisine götürmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri Erkan T. hakkında ‘müstehcenlik’ ve ‘cinsel taciz’ suçundan soruşturma başlattı.

DELİLLER "CEP"TE

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, soruşturma kapsamında Erkan T.’yi gözaltına aldı. Erkan T., falakaya yatırdığı kadınlar kendisinden şikayetçi olmayınca savcılık talimatı ile ifadesi alınarak, dün akşam serbest bırakıldı. Erkan T’nin cep telefonuna ise el konuldu. Ekiplerin cep telefonu ile çekilen görüntüleri inceleyeceği öğrenildi.

FENOMEN OLMAK İSTEMİŞ!

Bu arada Erkan T.’nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. T’nin ifadesinde, "Ben 10 yıldır evliyim. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler kadınların rızası ile çekildi. Kadınların isimlerini hatırlamıyorum. Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu görüntüler çekildiğinde evde kimse yoktu. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Görüntülerdeki kadınlara para verdim. Bu videoları çekerek internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi. Sonrasında videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim" dediği belirtildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz