İlk ve Son yeni sezon ne zaman? İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu?

İlk ve Son yeni sezon ne zaman? İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu?

"İlk ve Son" yeni sezon tarihi dizinin hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Blu Tv üzerinden yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta ekrana gelen 8. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı dizide "Deniz" ve "Barış" karakterlerinin fırtınalı ilişkilerini konu alıyor. İlk ve Son yeni sezon ne zaman? İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Blu Tv ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "İlk ve Son" Dizisi 29 Eylül tarihinde yayınlanan 8. bölümü ile sezon finali yaptı. Son dönemlerin başarılı oyuncuları Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı İlk ve Son dizisinin yeni bölümleri her hafta Çarşamba günleri izleyici ile buluşuyordu.

İLK VE SON YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dizinin baş karakterleri Deniz ile Barış'ın tutkulu ve bir o kadar da çalkantılı ilişkilerini konu alan dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizi takipçileri İlk ve Son yeni sezon ne zaman? İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, İlk ve Son yeni sezon ne zaman? İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu?

İlk ve Son yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Yapımcı firmanın konuya ilişkin açıklaması bekleniyor.

İLK VE SON 2. SEZON NE ZAMAN?

İlk ve Son 2. sezon tarihi belli oldu mu sorusunun yanıtı da bu açıklamanın ardından haberimizde yer alacak.  

İLK VE SON DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tutkulu bir aşkın sorunlu bir evliliğe dönüşmesinin konu alındığı, senaryosunda çokça  romantik sahnelere yer verilen İlk ve Son dizisi genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış'ın 10 yıla yayılan aşk hikâyelerini konu alıyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği İlk ve Son'un senaryosu ise Yarım Kalan Aşklar ve Söz gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo tarafından kaleme alındı.

Deniz ve Barış'ın evlilikle taçlandırdıkları tutku dolu ilişkilerini ardından da boşanmaya uzanan imkânsız bir aşk hikayesini konu alan "İlk ve Son" dizisi ilk sezonunun ardından izleyicilerini ikinci sezon için sabırsızlandırıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz