House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ne? House of the Dragon Fragmanı…

House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ne? House of the Dragon Fragmanı…
NotHaber

Milyonlarca insanın takdirini toplayan Game Of Thrones dizisi için heyecan dolu geri sayım başladı. Game Of Thrones serisinin öncesini anlatan House Of The Dragon dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Peki, House Of The Dragon dizisi konusu ne, ne zaman başlayacak? İşte merakla beklenen House Of The Dragon dizisinin ilk fragmanı ile ilgili detaylar!

Sinema ve Dizi tarihinde en çok izlenen filmler arasında yerini koruyan Game Of Thrones serisinin öncesini anlatan House of the Dragon dizisinden ilk fragman yayınlandı. Game of Thrones’un 300 yıl öncesinde yaşananların anlatılacağı House of Dragon’da neler yaşanacağı fragman sonrasında merak edilmeye başladı. Peki House Of The Dragon dizisi konusu ne, ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

HOUSE OF THE DRAGON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Birden fazla Game Of Thrones spin-off hazırlık aşamasında olsa da ekranlara ilk House of the Dragon gelecek. House of the Dragon için 26 Ekim’de Avrupa’da bir tanıtım yapılması bekleniyor. Merakla beklenen House of the Dragon ilk fragmanı geldi. 2022 yılı içerisinde gelmesi beklenen dizinin çekimleri ve hazırlıkları hızla devam ediyor.

HOUSE OF THE DRAGON DİZİSİNİN KONUSU NE?

George R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) kitap serisinden uyarlanan ve Game Of Thornes’un 300 yıl öncesinde geçecek House of the Dragon, Targaryen ailesine odaklanıyor.  House of the Dragon (Ejderha Hanedanı), George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından HBO için uyarlanan Amerikan fantastik drama dizisidir. Martin'in Ateş ve Kan adlı romanına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savaşa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz