Rüyada takma dişin çıkması

Rüyada takma dişin çıkması

Rüyada takma dişin çıkması ne anlama gelir? Rüyada takma dişlerin çıktığını görmek hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada takma dişin çıktığını görmek, Rüya sahiplerinin karşılaşacakları sorunlara delalet edilmiştir. Eğer rüyayı görmüş kimseler, gerçekten takma diş kullanıyorlarsa, tanıdıkları insanlardan kendi aileleriyle ilgili kötü haberler duyabilirler. Bu duydukları şeyler, kişilerin kendilerini çok üzmesine neden olacak ve rüya sahipleri uzunca bir süre duydukları kötü haberlerin etkisinden kurtulmak için çaba gösterecektir.

Rüyada takma diş görmek

Rüyada yapılmış diş görmek, bazı din alimleri için rüya sahiplerinin yanlış yerde olmalarına delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin bulundukları yanlış konumlar, onların iş hayatlarını etkileyeceklerdir. Rüya sahiplerinin bulundukları yanlış yerlere tutunma çabaları kendilerine psikolojik olarak çok hasar verebilir.

Rüyada takma dişi çıkarıp takmak

Rüya tabirleri kaynaklarına göre, rüyada takma diş çıkarmak, rüya sahiplerinin dökecekleri gözyaşlarına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri hayatlarından çıkmasını istemedikleri birinin gitmesine şahit olabilir. Bu gidiş, rüyayı görmüş kimselerin kendilerini suçlu hissetmesine neden olacak ve kişiler bir süre boyunca yaptıkları hataları sorgulayacaklardır. Eğer dişlerini yerine geri taktıklarını da görüyorlarsa, kişiler hayatlarından çıkmış dostlarıyla aralarını düzelteceklerdir.

Rüyada başkasının takma dişinin düştüğünü görmek

Birinin takma dişlerinin düştüğünü rüyada görmek, rüyayı görmüş kimselerin başlarına gelecek olan birçok belalı olayın varlığına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, yakın zamanda birine zarar vermek amacıyla bazı hareketlerde bulunmuşlarsa bunların kendisine dönüşünü ve bir başkasında değil kendisine verdiği zararları görecektir. Kişiler eğer başkasının düşürdüğü dişleri alıp kendisine geri verdiğini rüyasında görüyorsa, gördükleri zararları birinin yardımıyla üstlerinden atacaklardır.

Rüyada takma diş temizlemek

Takma dişleri temizlemeyi rüyada görmek, rüya tabircilerince rüya sahiplerinin hayatlarında mevcut tüm sıkıntılarından kurtulmalarına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, kendi takma dişlerini temizlediklerini rüyalarında görüyorlarsa hiç kimseden yardım almadan kendi sıkıntılarının altından kalkacaklar ve kendilerini eskisinden daha güçlü hissedeceklerdir.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek

Rüyada çürük dişin ağızdan düşmesi, rüya sahipleri için hayırlı olmayan bir durumdan kurtulmalarına işaret olarak kabul edilir. Eğer rüyayı görmüş kimseler, yakın zamanda yüklü miktarda bir yatırımda bulunmuşlarsa bu yatırımdan zarar edebilirler. Kişilerin kendileriyle ilgili aldıkları maddi kararların düşünce sürelerini uzatmaları kendileri için çok hayırlı olacaktır.

Rüyada takma dişlerin kırıldığını görmek

Protez dişlerin rüyada kırılması, rüyayı görmüş kişilerin yakın zamanda kendi bildikleri doğrularla almış oldukları bazı kararların kendilerini çok yoracak olmasına delalet edilmiştir. Bu yorgunluk manevi olarak yaşanmış bazı sıkıntılardan rüya sahiplerine kalacak olabilir. Bu nedenle de rüya sahiplerine kendilerini yoracaklarını bildikleri durumlardan uzak durmaları öğütlenmiştir.

Rüyada ön dişin düştüğünü görmek

Ön dişin damaktan ayrıldığını rüyada görmek, rüya sahiplerinin hayatlarının genelinde sahip oldukları dertlerden kurtulmasına delalet sayılmıştır. Bu durum bir hastalıktan ibaret olabilir. Kendisi veya kendisine çok yakın birinin hastalığını bilen rüya sahiplerinin  bu durumu kısa bir süreçte bitecektir.

Rüyada kaplama dişlerin düşmesi

Kaplama dişlerinden yerinden çıkmasının rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin bugüne kadar kendilerine yapmış oldukları yatırımların karşılıklarını almaya başlamalarına yorumlanmıştır. Bu karşılıklar bugüne kadar evlatlara verilmiş emekler veya bir yer satın alabilmek için biriktirilmekte olan paranın hazır olmasına yorumlanmıştır. Birçok rüya alimi, bu rüyadan sonra kişilerin istedikleri gibi hareket edebilecekleri yorumunu yapmıştır.

Rüyada dişlerin avuca döküldüğünü görmek

Rüyada tüm dişlerin dökülmesi, rüya sahiplerinin sahibi oldukları her şeyden kopmalarına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri takma dişlerinin tek tek döküldüğünü görüyorsa sonradan sahibi olduğu her şeyi kaybedecektir. Kendi dişlerinin düşmesi, ailelerinden birilerini kaybetmelerine yorumlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz