Rüyada stor perde kapatmak

Rüyada stor perde kapatmak

Rüyada stor perde kapatmak ne demek? Rüyada stor perde kapatmak hakkında rüya tabirleri ve yorumlar NotHaber'de.

Rüyada stor perde kapatmak, rüya sahibi için çok büyük zarar görmek olarak delalet edilmiştir. Stor perde kapatan kişiler yanlış insanlara güvenerek maddi zararlara uğrayabilecekleri gibi, bir hastalık veya kaza sonucunda da tüm mal varlıklarını kaybedebilir. Bu paraları geri kazanabilmek için ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bir sonuç alamayabilirler.

Rüyada Stor Perde Görmek

Kişilerin rüyalarında stor perde olması, genellikle olumlu yorumlanmıştır. Rüya Tabirleri kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, rüya sahipleri eğer bir iş arayışı içindeyse iş bulabilir. Bu rüyanın görülmesinden sonra, kişilerin genellikle maddi olarak attıkları adımlar karşılıksız kalmaz. Yeni bir ev veya araba uygun bir fiyat mukabilinde alınabilir.

Rüyada Beyaz Stor Perde Görmek

Kişilerin beyaz renkli stor perdeyi rüyalarında görmeleri, içinde bulundukları zor durumdan kurtulmalarına delalet edilmiştir. Bu zor durum maddi veya manevi olabilir. Kişiler utançları nedeniyle bu durumu kimseyle paylaşamayacak, ancak bir arkadaş veya yakın bir akrabaları durumu fark edecektir. Kişilere yardımcı olacak, onları battıkları çukurdan çıkarmak amacıyla çok çaba sarf edecektir.

Rüyada Stor Perde Açmak

Stor perdenin açılmasının rüyada görülmesi, iki değişik biçimde yorumlanmıştır:

  • İlk yorum, rüya sahiplerinin kendi hayatları için emek verip çaba harcayarak yüksek mevkilere gelmek şeklinde yapılmıştır. Verilen emeklerin hiçbiri karşılıksız kalmayacaktır.
  • Rüyada görülen stor perde, eğer rüya sahibince değil de başka biri tarafından açılıyorsa, kişi kendisine perde açan kişiden hayatı boyunca unutamayacağı kadar büyük iyilikler görecektir. Eğer rüyada görülen kişi beyaz giydiyse, bu rüya genellikle görülecek yardımın ilahi bir şekilde kişiye ulaşacağı olarak delalet edilmiştir.

Rüyada Stor Perde Yıkamak

Rüyada storların yıkandığının görülmesi, rüya sahiplerinin şanslarının açılacağına işaret sayılan rüyalardan biridir. Eğer stor perde üzerinde koyu renkli lekeler varsa ve rüya sahibinin yıkaması sonucu bu lekeler gidiyorsa, kişilerin ettikleri dualar hayırlı bir biçimde kabul olacaktır. Eğer lekeler çıkmıyorsa, rüya sahipleri kısa bir süreliğine maddi darlığa düşebilir.

Rüyada Saten Perde Görmek

Kişilerin rüyalarında saten kumaştan yapılmış bir perde görmeleri, pek hayırlı yorumlanmaz. Bu rüyayı görmüş kişiler, eğer yakın bir zamanda eşlerinden veya sevgililerinden ayrıldılarsa çok pişman olacak, geri dönmek isteyecek ancak bunu başaramayacaklardır. Bazı rüya tabircilerine göre de bu rüya kişilerin sahip olacakları bir engelin işaretidir. Bu nedenle özellikle araba kullanan rüya sahiplerini dikkatli olmaları gerekir.

Rüyada Birine Perde Hediye Almak

Birine hediye olarak perde verilmesi eğer rüyada görülürse, rüya sahipleri için güzel bir aile hayatı geçirmeye delalet edilmiştir. Kişiler evli ise çocukları olacak, bekarsa evlenecekler yorumu yapılmıştır.

Rüyada Perde Takmanın Psikolojik Yorumu

Rüyasında perde takan kişiler, genellikle yalnız ve hayatlarında fazla insan olmasını sevmeyen kişilerdir. Hayatlarına yeni birini alırken çok seçici davranırlar, bu nedenle de karakterleri oturmuştur ve olgun bireyler gibi davranırlar.

Rüyada Takılmış Perdeyi Çıkarmak

Takılmış perdenin yerinden sökülmesi, kişilerin başında olan tüm kötü insanlardan kurtulması anlamında yorumlanmıştır. Başka birinin taktığı perdeyi yerinden çıkaran kişiler, birileri vasıtasıyla tanıştıkları ve kötülük gördükleri insanlardan uzaklaşacak ve kendilerine daha fazla zarar vermelerine izin vermeyeceklerdir.

Rüyada Katlanmış Perdeler Görmek

Bir yere toplanmış perdeler görmek, genellikle rüya sahiplerinin işlerinin yoluna girmesine delalet edilmiştir. Eğer kişi, bir yere dağılmış olan perdeleri ve stor perdeleri kendisinin topladığını görmüyorsa, başka birinin yol göstermesiyle işleri ile ilgili yaşadıkları sıkıntıların üstesinden gelecektir. Eğer rüya sahibi düzenli duran perdeleri dağıttığını görüyorsa, işleri kendi hataları nedeniyle bozulacaktır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz