Rüyada Polisin Birini Tutukladığını Görmek

Rüyada Polisin Birini Tutukladığını Görmek

Rüyada polisin başka birisini tutuklaması ne demek? Rüyada Polisin Birini Tutukladığını Görmek ile ilgili rüya tabirleri ve yorumlar NotHaber'de.

Rüyada birinin tutuklanması, din alimleri tarafından tehlikeye ve zarara delalet olarak görülmüştür. Bu rüyayı gören kişiler, genellikle yakın arkadaşları tarafından ihanete uğrar. Kişiler, eğer rüyalarında kendilerinin tutuklandığını görmüşlerse, bu gelecek tehlike yalnızca kendilerini etkilemez. Bu nedenle de ailelerine de dikkat etmeleri gerekir.

Rüyada Eşin Tutuklandığının Görülmesi

Kişilerin eşlerinin tutuklandığının rüyalarında görülmesi, aile içinde yaşanan sorunların sona ereceğine delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin eğer eşleri arasında sorunları varsa, aralarındaki buzlar erir. Rüya tabirleri ile ilgili kaynaklardaki bilgiye göre, eğer çocukları ile aralarında sorunları varsa çocuklar anne veya babalarından özür dileyeceklerdir.

Rüyada Sivil Polis Görmek

Rüya sahiplerinin gördükleri sivil polisler, gizliliğe işaret edilmiştir. Kişilerin gizledikleri birtakım yaşanmışlıklarının olduğu, ancak bu gizliliğin çok uzun sürmeyeceğini ve yakın zamanda ortaya çıkacağına işaret edilmiştir. Rüya sahibi eşini aldatmış, hırsızlık yapmış veya birini yaralamış olabilir.

Rüyada Polisin Eve Baskın Yapması

Rüyada eve baskın yapan polis görmek, tersine yorumlanır ve kişilerin aileleri tarafından korunup kollandığının işaretidir. Bu rüyayı gören kişiler, genellikle nazik ve saygın kişilerdir. Başta aileleri olmak üzere herkes bu kişileri sever. Bu nedenle de başlarına gelebilecek bir kötü olayda herkes onlara destek olmaya hazırdır.

Rüyada Birini Tutuklamak

Rüya sahiplerinin birini tutuklamaları, yapılan hatalardan çıkarılacak derslerin olduğu anlamında yorumlanır. Rüyasında birini tutukladığını gören kişilerin karşısında yakın zamanlarda fırsatlar çıkacak ancak bu fırsatların değerlendirmeleri kişiler tarafından yapılamayacaktır. Bu nedenle de bir süre pişmanlık duyulacak, ancak rüya sahipleri yaptıkları hataların da farkında olacaklardır.

Rüyada Karakol Görmek

Rüyada polis karakolunun görülmesi, rüya sahiplerinin yaşayacakları olaylar sonucu çok korkacaklarının işaretidir. Kişiler, geçmişte yaşadıkları olayların ortaya çıkması nedeniyle korku duyabilir. Rüyasında karakol gören ve bu karakola giren kadınların şiddet göreceği bazı yorumcular tarafından söylenmiştir.

Rüyada Polis Olmak

Rüyada polis veya asker olunması, rüya sahiplerinin başaracağı ve gurur verici olayların yaşanmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişiler, bu rüyayı görmeden önce bir sınava girdiyse bu sınavın sonucunu beklemedikleri biçimde iyi alacaklardır. Bir başka rüya yorumcusuna göre de bu rüya, kişilerin bir hayallerini gerçekleştirme fırsatına erişeceklerinin habercisi olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Polis Çağırmak

Kişilerin rüyalarında polisi aramaları, uzun süredir kişileri meşgul eden sorunlardan kurtulmak olarak yorumlanır. Bazı din alimleri de bu rüyayı kötü alışkanlık sahibi kişilerin tövbe etmesine ve kendilerini Allah yoluna yöneltmelerine yorumlamıştır.

Rüyada Polis Arabasına Binmek

Polis arabasına binilmesi, rüya sahipleri için iki farklı şekilde yorumlanmıştır:

  • Bu yorumlardan ilki, rüya sahibinin ailesini mutlu edeceği şeklinde yapılmıştır. Başta eşi, daha sonra da kalan ailesi, rüya sahibinin yapacağı bir işten dolayı mutlu olacaktır.
  • Diğer yorum ise, rüya sahibinin devlet dairesinde bir işinin olacağına ve bu işin kolaylıkla çözüleceği şeklindedir.

Rüyada Polis Tarafından Aranmak

Kişilerin rüyalarında kaçak olmaları, bir kaos ortamının varlığına ve kişilerin bu kaos ortamında bulunmalarına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, resmi olarak suç sayılmayan ancak yapılması toplum tarafından hoş görülmeyen bir eylemde bulunacak, daha sonra ise tanıdıkları tarafından bir süre dışlanacaktır.

Rüyada Polis Öldürmek

Kişilerin rüyalarında polis öldürmeleri veya polislere zarar verdiklerini görmeleri, hem maddi hem de manevi çöküntüler yaşamaya, uzun süre de bu çökmüş ruh hali içinde kalmaya delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, rüyalarına tutuklandıkları polislere zarar verdiklerini görüyorlarsa, bir olay dolayısıyla üzülecekleri ve bu olayın onların kişiliğinde değişikliğe neden olacağına yorumlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz