Rüyada Parçalanmış İnsan Görmek

Rüyada Parçalanmış İnsan Görmek

Rüyada parçalanmış insan görmek ne demek, ne anlama gelir? Rüyada parçalanmış insan görmek hakkında rüya tabirleri ve yorumları sizler için derledik. İşte detaylar…

Rüyada parçalanmış insan görmek, birçok tabirciye göre kişilerin hiç beklemedikleri anlarda kendilerini çok şaşırtacak olaylar yaşayacak olmalarına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, parçalandığını gördükleri insan cesedinin sararıp solduğunu da görmüşlerse bu şaşırtıcı olayların kendilerine zarar vereceği yorumu yapılmıştır. Bu nedenle de parçalanmış insan vücudunu rüyasında gören kişiler, yaşadıkları olayları karşılarında olan insanlara yansıtmadan yaşamalılardır.

Rüyada Başkasının Vücudunun Parçalandığını Görmek

Rüyada tanınmayan birinin parçalandığını görmek, rüya sahiplerinin gerçek hayatlarında tanımadıkları bir kimseden alacakları bazı haberlere çok üzüleceklerine delalet edilmiştir. Bu haber birinin vefatı veya birinin maddi olarak çöküşü olabilir. Rüya sahipleri bu haberleri duyduktan sonra kendi içlerine kapanacak ve bir süre hiç kimse ile yaşadıklarını konuşmak istemeyeceklerdir.

Rüyada Ceset Gömmek

Rüyada ölü gömdüğünü görmek, kişilerin işlerinde veya kariyerlerinde planladıkları işlerin olmamasına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, yakın zamanda yapılacak bir toplantıya veya sunuma hazırlanıyorlarsa, toplantı esnasında yaşayacakları birtakım sıkıntılar kendilerini çok üzecektir. Bu durum, hem kariyerlerindeki yükselmeyi durduracak hem de maaşlarına olumsuz olarak yansıyacaktır.

Rüyada Annenin Parçalandığını Görmek

Annenin bedeninin parçalandığını rüyada görmek, birçok rüya tabircisi tarafından kişilerin annelerinin bir hastalığa yakalanacak olmasına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahiplerinin anneleri geçmişte de zor bir hastalık atlatmışsalar yeniden mikrop kapmış olabilir. Rüyada kişiler annelerininkiyle beraber başka insanların cesetlerinin de parçalandığını görüyorlarsa, yakın zamanda anneleriyle beraber birçok insanın da aynı hastalığa yakalandığını duyacaklardır.

Rüyada Kendi Etinin Parçalandığını Görmek

Herhangi bir yerinin parçalandığını rüyada görmek, rüya sahiplerinin gördükleri yerlerinde bir sorun olacak olmasına delalet edilmiştir. Ayağının veya elinin parçalandığını rüyasında görmüş kimseler, yakın zamanda ellerini veya ayaklarını kırabilirler. Yaşanacak bu sağlık sorunları rüya sahiplerinin hayatlarının durmasına neden olacaktır.

Rüyada Ölmüş Kokmuş İnsan Görmek

Rüyada kokuşmuş ceset görmek, rüyayı görmüş kimselerin çok hassas bir döneme girecek olmalarına yorumlanmıştır. Bu hassasiyet, rüya sahipleri için bazen duygusal bazen de fiziksel olabilir. Hangisi olursa olsun kişiler psikolojik olarak sorunlarının olabileceğini düşünmeye başlayacaklar ve bu durum onları uzun vadede çok yıpratacaktır.

Rüyada Kadın Cesedi Görmek

Ölmüş bir kadının rüyada görülmesi, birçok rüya tabircisine göre kişilerin birine karşı duyduğu özleme işaret edilmiştir. Bu özlem, rüya sahiplerinin uzun zamandır görmedikleri veya vefat etmiş birine karşı duyulabilir. Duydukları özlem karşısında ne yapamayacağı bilemeyen rüya sahipleri kendilerine yeni arkadaşlar bulmak için bazı girişimlerde bulunacaklardır. Girişimleri başarı ile sonuçlanacaktır ancak rüya sahipleri özledikleri kimse ile kurdukları ilişkinin de yeni arkadaşları ile aralarında olmasını isteyeceklerdir.

Rüyada Cesetten Korktuğunu Görmek

Rüyada ölüden korkmak, rüyayı görmüş kimseler için tazelenmek ve yenilenmek olarak yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, artık geçmişlerinin kendilerine ağır geldiğini düşünüyor ve bildikleri şeyleri içlerinde taşımakta zorlandıklarını fark ediyorlarsa yavaş yavaş geçmişlerinden kopmanın bir yolunu bulacak ve bunu uygulamaya koyacaklardır.

Rüyada Parçalanmış İnsan Etleri Görmek

Parçalanıp dağılmış insan etlerinin rüyada görülmesi, rüya sahipleri için iki farklı şekilde delalet edilmiştir:

  • Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya kişilerin geçmişlerinde yaptıkları tüm kötülüklerin cezalarını şimdi çekeceklerine yorumlanmıştır. Rüya sahipleri zamanında günahını aldığı insanların bedellerini şimdi ödeyecektir.
  • Bazı din alimlerine göre rüyada görülmüş insan cesetlerinin etlerini de parçalanırken görmelerinin verdikleri kararlardan hem kendilerinin hem de yakın çevresinin zarar görmelerine yorulmuştur. Eğer rüya sahipleri, bu rüyayı gördükten sonra çevresini koruma altına almazlarsa çok zor zamanlar geçireceklerdir.
Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz