Rüyada Oğlunun Askere Gittiğini Görmek

Rüyada Oğlunun Askere Gittiğini Görmek

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek ne demek, ne anlama gelir? Rüyada oğlunun askere gitmesi hakkında rüya tabirlerini sizler için derledik.

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek, bazı rüya tabircileri için isimlerini birçok insanın duymasına vesile olacak başarılı çalışmalara imza atmalarına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahiplerinin oğulları yakın zamanda askere gitmişse, kişiler oğullarından aldıkları bazı haberler sayesinde atacakları adımları planlayacak ve bu adımlar onları hiçbir şekilde yanlışa götürmeyecektir. Kişilerin hayatları boyunca attıkları adımlar akıllıca olursa hep kazanabileceklerdir.

Rüyada Oğlunun Tekrar Askere Gittiğini Görmek

Oğlunun yeniden askere gittiğini rüyada görmek, iki farklı biçimde delalet edilmiştir:

  • Bazı din alimleri, bu rüyayı rüya sahiplerinin gerçek hayatlarında oğullarıyla ikinci bir kez gurur duymalarına yormuştur. Kişilerin oğulları bir başarı kazanabilir veya birçok insanın başaramadığı bir şeyi yapabilirler.
  • Bazı rüya tabircilerine göre ise bu rüya, kişilerin ailelerinden biri ile ilgili kendilerini çok üzecek birtakım hadiseler yaşamalarına delalet saymıştır. Bu üzüntü, bir hastalığın yeniden nüksetmesinden veya çok uzun sürecek bir ayrılık haberinin alınmasından kaynaklanabilir.

Rüyada Askere Gitmek Diyanet

Diyanet’e göre rüyada askere gidilmesi, rüya sahiplerinin onurlarını ve şereflerini kaybetmemeleri için bir uğraş verecek olmalarına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, yakın zamanda biri tarafından çok ağır bir hakaret duymuşlarsa buna çok fevri tepkiler verebilirler ve mesele karakolda sonuçlanabilir. Bu hakaretin peşinden yayılmış dedikoduyu temizlemek rüya sahiplerinin çok zamanlarını alacaktır.

Rüyada Ölen Oğlunu Asker Olarak Görmek

Vefat etmiş erkek evladın rüyada askere gittiğini görmek, rüya sahiplerinin evlatlarını kaybettikten sonra yaşadıkları acının yeniden yaşanacak olmasına yorumlanmıştır. Özellikle başka bir oğla daha sahip rüya sahipleri, yeniden oğullarını kaybedebilirler ve bu kayıp, kişilerin canlarının yine çok yanmasına neden olacaktır.

Rüyada Küçük Çocuğunu Askere Göndermek

Küçük oğlunun askere gittiğini rüyada görmek, bazı rüya tabircilerine göre rüyayı görmüş kimselerin hayatlarından çok uzun zaman önce çıkarmış oldukları ve kötü niyetli olduğunun farkında oldukları biri tarafından çok büyük zararlar görecek olmalarına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, kişilerin kendilerine zarar verebilmeleri için bir boşluk bırakırlarsa kimse tarafından korunamayacak ve manevi olarak çok zor zamanlardan geçeceklerdir.

Rüyada Askere Gittiğini Görmek

Rüyada askere gidilmesi, bu rüyayı görmüş kimselerin cinsiyetlerine göre şöyle yorumlanmıştır:

  • Rüya sahipleri eğer erkekse, kişiler kendilerini çok onure edecekleri bir davranışı aile bireylerinin birinden göreceklerdir. Bu durum, kişilerin karşılarındaki kimseye karşı biraz mahcup duruma düşmesine neden olsa da kişiler, o an kendilerini çok huzurlu ve mutlu da hissedeceklerdir.
  • Bu rüya eğer bir kadın tarafından görülürse, hayatı boyunca evlenmeyecek ve evlenmeye karşı olacaktır. Yaşıtlarının kurdukları yuvalarda mutlu olduğunu gören rüya sahipleri, kendilerini mutlu etmek için iş ve kariyer gibi diğer alanlara yönelecek, birçok insan tarafından da başarıları sayesinde kıskanılacaktır.

Rüyada Asker Olduğunu Görmek

Rüyada asker olmak, birçok dini rüya tabircisine göre rüya sahiplerinin kudretli olacaklarının habercisi olarak yorumlanmıştır. Kişiler bu kudreti ilk başta maddi kaynaklar sayesinde elde edebilirler ancak zamanla maddi kaynaklarını kaybetseler dahi güçleri baki kalacaktır.

Rüyada Yabancı Asker Görmek

Türk askeri olmayan birinin rüyada görülmesi, genel anlamıyla rüya sahiplerinin uğrayacakları ihanetlerin habercisi olarak yorumlanmıştır. Özellikle yabancı bir memlekette askere gittiğini rüyasında görmüş kimseler, hem yakın arkadaşlarından hem de hayatlarında olan ve çok sevdikleri birinden yakın zamanlarda ihanetler görebilirler. Bunların üst üste gelmesi, rüya sahiplerinin psikolojik olarak çok yorulmasına ve sıkılmasına da neden olacaktır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz