Rüyada Mezarlıkta Ağlamak

Rüyada Mezarlıkta Ağlamak

Rüyada mezarlıkta ağlamak ne demek, ne anlama gelir? Rüyada mezarlıkta ağladığını görmek hakkında rüya tabirlerini sizler için derledik.

Rüyada mezarlıkta ağlamak, rüya sahipleri için iki farklı biçimde yorumlanmıştır:

  • Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya, kişilerin sahip oldukları gelecek kaygısına yorumlanmıştır. Henüz bir meslek seçmemiş veya okuduğu okulu bitirmemiş kimselerin bu kaygı içinde olmaları çok doğaldır. Fakat kaygı seviyelerinin çok yukarıya çıkması da rüya sahiplerinin psikolojileri için hiç iyi olmayacaktır.
  • Bazı din alimleri, rüyasında bir mezarlıkta ağladığını görmüş kimselerin ölmekten çok korktukları yorumunu yapmışlardır. Eğer kişiler, gerçekten böyle bir korkuya sahiplerse psikolojik destek almayı düşünmelilerdir. Aksi takdirde zaman ilerledikçe bu durum kendilerine daha fazla zarar vermeye başlayacaktır.

Rüyada Mezarlıkta Olduğunu Görmek

Rüyada mezarlıkta bulunmak, rüya sahiplerinin yeni tanışacakları insanlara karşı çok önyargılı olmalarına yorumlanmıştır. Bu önyargıları, rüya sahiplerinin kendilerini diğer insanlardan farklı ve daha üstün görmesine neden oluyordur. Bundan dolayı da kişiler insan seçiyor veya insanları statülerine göre yargılıyor olabilirler. Rüya sahiplerinin bu huylarından uzaklaşmaları kendileri için çok hayırlı olacaktır.

Rüyada Mezarlıkta Uyuduğunu Görmek

Rüyada mezarlıkta uyumak, rüya sahiplerinin mucizevi bir şekilde ölümden kurtulacak olmasına delalet edilmiştir. Kişiler başlarına gelmiş olan felaketi idrak ettikten sonra kendilerine yaşamaları için bir şans daha verildiğini düşünecek ve bu düşünceyle de hareket ettikleri sürece hep güzel olaylarla karşılaştıklarını fark edeceklerdir.

Rüyada Mezarlara Basarak Yürüdüğünü Görmek

Rüyada mezarlara basılması, rüyayı görmüş kimselerin günaha batacak olmalarına delalet edilmiştir. Kişiler sürekli olarak kumar oynamaya başlayabilir veya her gece bir yerde oturup içmeye başlayacaklardır. Kişiler eğer, mezarlıkta yürüdükleri yerde iz bırakmadıklarını görüyorlarsa bir kadın sayesinde battıkları bu bataklıktan kendilerini kurtaracaklardır.

Rüyada Mezar Sulamak

Rüyada mezarlara su döktüğünü görmek, rüya sahiplerinin bir çocuğun hayatını değiştirecek olmasına delalet edilmiştir. Bu çocuk rüya sahiplerinin tesadüfen karşılarına çıkmış olabilir veya rüya sahipleri çocuk sahibi olamadıkları için yetimhaneden bir çocuğu evlatlık edinebilirler. Rüyayı görmüş kimseler bu çocuğu hayatlarına dahil ettikten sonra hem çocuğun hayatı kurtulacak hem de kendileri için bir yaşama sevinçleri olacaktır.

Rüyada Mezarın İçine Girdiğini Görmek

Yaşarken mezara girdiğini rüyada görmek, hem kadın hem de erkek rüya sahiplerinin iş yaşamlarında olacak olan bozulmalara ve değişmelere delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin işleri birdenbire kesilecek ve kazandıkları para neredeyse hiç seviyesine düşecektir. Kişilerin işlerinden sonra hayatlarının diğer konularındaki rahatları da bozulmaya ve değişmeye başlayacaktır.

Rüyada Cenazenin Mezarını Değiştirmek

Bir meftayı başka mezara taşıdığını rüyada görmek, rüya sahiplerinin kendilerine veya evlatlarına çok geniş bir ev almalarına yorumlanmıştır. Kişiler, bir süredir yaptıkları birikimin tamamını bu eve vereceklerdir. Bu süreçten sonra biraz maddi sıkıntı çekebilecek olan rüya sahipleri, kısa sürede kendilerini toparlamanın bir yolunu bulacaklardır.

Rüyada Bir Mezarlığın Başında Durduğunu Görmek

Rüyada mezar başında durmak, rüya sahiplerinin bir ilişkiden veya bir işten umutlarını kesecek olmalarına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer, yakın zamanda boş işlere fazla zaman ayırıyorlarsa ve bu durum öncelikli yapmaları gereken işlere engel olmaya başlamışsa bir an önce kendilerini diğer işlerden koparmalılardır.

Rüyada Mezarlıkta Cenaze Görmek

Gömülmek üzere bir cenazenin mezarlığa getirildiğini rüyada görmek, bazı rüya tabircilerine göre kişilerin arkasından konuşulan bazı dedikoduların olacağına ve bu dedikoduların rüya sahiplerini çok rahatsız etmesine yorumlanmıştır. Bazı din alimleri ise, rüyada mezarlıkta defnedilecek cenaze görmenin kişileri derinden yaralayacak olan bazı hadiselerin yaşanacağına delalet edilmiştir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz