Rüyada Lahmacun Görmek

Rüyada Lahmacun Görmek
NotHaber

Rüyada lahmacun görmek, rüyayı gören kişinin nefsine son derece düşkün olması sebebi ile kimi zaman mide rahatsızlıkları gibi çeşitli rahatsızlıklara yakalanacağına ve kişinin sağlığına ve yeme alışkanlıklarına dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.

Lahmacunu Rüyada görmenin aynı zamanda kişinin yakın zamanda hayırlı bir kısmet bulacağına işaret ettiği söylenir. Kişinin gördüğü rüyaların farklı alimlere ve farklı din adamlarına göre farklı yorumları bulunur. Bu yorumlar şu şekildedir:

Rüyada Lahmacun Görmek Ne Demek?

Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; rüyada herhangi bir hayvanın etinin tüketildiğinin görülmesi 4 şeye delalet eder. Bunlar:

  • Miras
  • Zenginlik
  • Musibet
  • Mal varlığı

Eti helal olan hayvanlardan yapılmış lahmacun ve türevi et ürünlerinin tüketildiğini görmek kişinin helal mal kazanacağına, eti helal olmayan hayvanlardan yapılmış lahmacun ve et türevi ürünlerin tüketildiğini görmek ise, kişinin haram mal kazanacağına işaret eder.

İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyada pişmiş et görmek kişinin mal kazanacağına işarettir.

İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; haşlanmış et görmek kişinin pişmiş et görmesinden daha iyidir. Yapılan lahmacun ya da et türevi yemek ne kadar lezzetli ise kişinin gördüğü rüya o kadar hayırlıdır.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; iyi beslenmiş hayvan etinden yapılan lahmacun ve et türevlerini görmek daha hayırlıdır.

İmamı Gazali (r.a) yorumunda; kişinin bolluk ve bereket göreceğine işaret edilir.

Rüyada Lahmacun Yemek

Rüyada lahmacun yemek kişinin kısa zamanda zengin olarak mala ve mülke kavuşacağına işarettir. Rüyasında lahmacun yiyen kişilerin rahatına ve keyiflerin düşkün olmasına da yorulur. Rüyada lahmacun görmek kişinin gezmekten, eğlenmekten ve yemek yemekten zevk alacağı biri olacağına işaret eder. Rüyada lahmacun yemek kişinin rızkının artacağına da işaret eder. Ayrıca yine bu rüyanın görülmesi kişinin küs ve ayrı olduğu kimseler ile barışmasına ve kavuşmasına delalet eder.

Rüyada Lahmacun Yapmak

Rüyada lahmacun yapmak kişinin iş hayatında büyük bir kazanç elde edeceği anlamına gelir. Rüyada lahmacun yaptığını gören kişinin iş hayatında sürekli olarak başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada Lahmacun Yapan Birini Görmek

Rüyada lahmacun yapan birinin görülmesi kişinin iş hayatında ortakları ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada Lahmacun Dağıtmak

Rüyada lahmacun dağıtmak rüya sahibi kişinin hayatında yaşayacağı kötü bir olaya delalet eder. Çeşitli musibetler ile gelecek olan bu kötü günler rüya sahibinin sıkıntılı zamanlardan geçeceğine işarettir.

Rüyada Lahmacun İkram Etmek

Rüyada lahmacun ikram etmek kişinin iş hayatı ile ilgili tecrübelere sahip bir kişi ile sohbet edip akıl danışacağına yorulur. Kişinin rüyasında lahmacun ikram ettiğini görmesi iş hayatında ve sosyal hayatta sevilip sayılan biri olmasına işaret eder.

Rüyada Lahmacun Hamuru Görmek

Rüyada lahmacun hamuru gören kişilerin gündelik hayatlarında veya iş hayatlarında bir takım kolaylıklar yaşayacağı işaret edilir. Bu kolaylıklar rüya sahibi kişinin bir borcunu ödemesi ya da bir hastalıktan kurtulması şeklinde olabilir. Ayrıca yine kişinin rüyasında lahmacun hamuru görmesi hastalıktan ya da borçtan kurtulduktan sonra sağlıklı ve maddi olarak iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada Lahmacun Pişirmek

Rüyada lahmacun pişirmek kişinin beklemediği bir işten ya da durumdan fayda sağlayacağı anlamına gelir. Kişinin hiç umudu olmayan kişilerden ve durumlardan olumlu gelişmeler sonucu fayda sağlamasına yorulan bu rüya aynı zamanda rüya sahibi kişinin ailesi içerisinde sevilen ve hatırı sayılan biri olacağına işaret eder.

Rüyada Lahmacun İstemek

Rüyada lahmacun istemek rüya sahibi kişinin çok zor ve sıkıntılı durumlara düşeceğini işaret eder. Rüyada lahmacun görmek genel olarak iyiye işaret olsa da farklı yorumcular tarafından olumsuz durumlara da yorulabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz