Rüyada Kendine Büyü Yapıldığını Görmek

Rüyada Kendine Büyü Yapıldığını Görmek

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek ne anlama gelir? Bu sorunun yanıtı ve rüyada kendine büyü yapılması hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek, rüya tabirleri kaynaklarında iki farklı biçimde yorumlanmıştır:

  • Bazı din alimleri için bu rüya, kişilerin hem maddi hem de manevi olarak çok kötü ve zor günler geçirmesine delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, sabırlı olmazsa ve yaşadığı her şeye karşı güçlü bir şekilde durmazsa bu sürecin içinde çıkamayacaktır.
  • Bazı rüya tabircileri, rüya sahibinin kendisine büyü yapıldığını rüyasında görmesini ağlayarak günler geçirmesine yormuşlardır. Kişiler bir sebepten dolayı çok zor durumlarda kalabilir ve bunun etkileri olarak da çok güç zamanlar atlatacaklardır.

Rüyada Başkasına Büyü Yapıldığını Görmek

Rüyada bir kimseye yapılan büyüye şahit olmak, birçok alime göre rüya sahiplerinin kendilerini boş şeylerin peşinden çok kaptırdıklarına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri herhangi bir anlam taşımayan şeyler uğruna hayatlarını değiştirecekleri kararlar almaktan vazgeçmeli ve bunların peşinden kendilerini sürüklememelilerdir.

Rüyada Büyü Yapıldığını Görmek ve Bozmak

Rüyada büyü görüp bozmak, rüya sahiplerinin girecekleri şanssız bir dönemin varlığına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri bu şanssızlıklarının ardından bir arkadaşlarından görecekleri ihanetin de habercisi olarak kabul edilir. Rüya sahiplerinin özellikle kendilerine dost olarak bildikleri birine güvenip her sırlarını anlatmamaları uyarısı yapılmıştır.

Rüyada Kendine Büyü Yapıldığını Duymak

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek, bazı din alimlerince rüya sahiplerine gerçekten de geçmişlerinde yapılan büyülerin habercisi olarak kabul edilir. Bazı rüya alimleri ise rüyayı görmüş kişilerin kendilerine birinin büyü yapmasından çok korktuğunu, bu nedenle de böyle bir rüya gördükleri yorumlarında bulunmuştur.

Rüyada Daha Önce Büyü Yapmış Birini Görmek

Rüya sahibinin kendine büyü yapmış birini rüyasında görmesi, bu kişinin yakın zamanda yine bir büyü yapma girişiminde bulunmasına delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin gözlerine her zamankinden farklı gelen bir şey mevcutsa, yakın zamanda rüya sahipleri bu durumdan dolayı zorluklar çekebilir.

Rüyada Birinin Büyü Yaptığını Görmek

Büyü yaparken birini rüyada görmek, rüya sahiplerinin kendilerine zarar verebilme ihtimali olan kişilerden çekincesine delalet edilmiştir. Rüya sahipleri, hayatları boyunca birçok insandan aldığı hasar nedeniyle bu düşünceye kapılmış olabilir. Rüya sahiplerinin bu çekincesi sayesinde birçok arkadaşıyla bağlarını keseceği, bu kesilen bağlar neticesinde de kişilerin daha huzurlu olacağı yorumu eklenmiştir.

Rüyada Büyü Yapıldığını Görmek ve Dua Etmek

Rüyada yapılan büyüye karşı dua etmek, rüya sahiplerinin çok uzun bir zamandır azap çektikleri bir olaydan kurtulmalarına delalet edilmiştir. Bu vicdan azabı, bir vefat sonrasında çekiliyor olabilir. Rüya sahipleri zaman geçtikçe bu vicdan azabından azar azar kurtulacak ve huzurlu bir hayata erişebileceklerdir.

Rüyada Bir Büyünün Bozulduğunu Görmek

Rüyada bozulmuş büyü görülmesi, birçok rüya alimi için rüyayı görmüş kimselerin yaşayacakları hayırlı olaylara haberci sayılmıştır. Eğer rüya sahipleri, hayatlarında kendilerine verilen işaretleri görmezse ve bu işaretlerin peşinden gitmezse başına gelebilecek hayırlı olaylardan uzaklaşacak ve sıkıntılı günlere yaklaşacaktır.

Rüyada Büyü Yapmak

Rüyada birine büyü yapmak, rüya sahiplerinin geçmişlerinde yaptıkları bazı hataları tekrarlamalarına delalet edilmiştir. Kişiler daha önce düşmüş oldukları hatalara yeniden düşecek, bu nedenle de kendilerine çok zorluk çıkaracak ve engel olacak olaylar yaşayacaklardır.

Rüyada Eşe Büyü Yapıldığını Görmek

Eşe yapılman büyüyü rüyada görmek, birçok din alimi için rüyayı görmüş kişilerin evliliklerini bozmak isteyen kişilerin varlığına işaret sayılmıştır. Kişilerin hanelerine gerçekten büyü yapılmış olabilir. Kişilerin evlerine yapılan şeyleri öğrenebilmeleri için bir hocaya veya din büyüğüne danışmaları öğütlenmiştir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz