Rüyada Diş Çektirmek

Rüyada Diş Çektirmek
NotHaber

Rüyada diş çektirmek, birçok din alimine göre rüya sahiplerinin şu an yaşadıkları ve çok büyük gördükleri birtakım sorunların biterek önlerinin açılmasına yorumlanmıştır.

Eğer Rüya sahipleri, yakın zamanda gerçek hayatlarında da dişlerinden birini çektirmişlerse, yaşayacakları birtakım acılar dolayısıyla yeniden dişçiye gitme gereksinimi duyabilirler.

Rüyada Sağlam Dişin Çekilmesi

Çürük olmayan dişin çıkarıldığını rüyada görmek, iki farklı biçimde delalet edilmiştir:

  • Bazı din alimleri, bu rüyayı görmüş kişilerin yakın zamanda herhangi bir hata yapmamalarına rağmen çok suçlu bulunacaklarını ve insanlara haklı olduklarını kanıtlayamayacaklarını söylemişlerdir. Rüya sahiplerinin kendilerini düzenbaz ve yalancı insanlardan uzak tutmaları gereklidir.
  • Bazı rüya tabircileri de rüya sahiplerinin bile isteye bazı hataları yapacakları yorumunda bulunmuştur. Kişiler kendilerini aldatan eski sevgililerine veya eşlerine yeniden bir şans verebilirler. Yaptıklarının çok yanlış olduğunu tekrardan aldatıldıktan sonra anlayacaklar ve uzunca bir süre daha üzüleceklerdir.

Rüyada Yirmilik Diş Çektirmek

Rüyasında yirmilik dişlerinden birini çektirdiğini gören kişiler için birçok rüya alimi, çok büyük bir derdin altından rüya sahiplerinin yalnız başlarına çıkacaklarını söylemiştir. Yaşadıkları sorun ne olursa olsun rüya sahipleri hiçbir koşulda başka insanlara muhtaç duruma düşmeyecek, daima kendi ayakları üzerindeki güçlü duruşunu koruyacaktır.

Rüyada Çürük Diş Çekmek

Çürük bir dişi yerinden çıkardığını rüyada görmek, rüya sahiplerinin çok yakınlarında dolaşmakta olan ancak kişilerin bu durumdan rahatsızlık duydukları birini hayatlarından çıkarmalarına delalet edilmiştir. Birçok rüya alimi, rüya sahiplerinin hayatlarından bu kişiyi çıkardıktan sonra manevi olarak çok rahatlayacakları yorumunu yapmıştır.

Rüyada Ağrıyan Dişi Çekmek

Birinin ağrıyan dişini rüyada çekmek, rüya sahiplerinin çok sevdikleri birini çektikleri acından kurtarmalarına işaret sayılmıştır. Rüyada tanınmayan birinin dişinin çekilmesi, rüya sahiplerinin makamları sayesinde tanımadıkları birçok insana maddi, manevi ve eğitim yardımında bulunmasına yorulmuş, kişilerin zamanda çok büyük bir kitle tarafından sevileceğine delalet sayılmıştır.

Rüyada Dişin Düştüğünü Görmek

Rüyada düşen diş görmek, bazı din alimlerine göre bu rüyayı görmüş kimselerin geleceğe dair planlarının olmamasına delalet edilmiştir. Kişiler eğer kendilerine bir yol çizmek niyetine girmezlerse çok büyük sıkıntılarla muhatap olacaklardır. Bazı rüya tabircileri de bu rüyayı gören kişilerin hayatlarına fazla gelen insanlardan daha fazla zaman kaybetmeden kurtulmaları gerektiği söylenmiştir. Kişiler bu insanları yanlarında bir yük olarak taşımaya devam ettikleri sürece yükselemeyeceklerdir.

Rüyada Kaplama Dişlerin Düştüğünü Görmek

Rüyada kaplama yaptırılmış dişlerin yerinden çıkması, rüya sahiplerinin kendileri için çok para kazandırabilecek ve bu kazandıkları paralarla hayatlarını daha iyi bir noktaya taşıyabilecek insanlarla karşılaşacaklarına yorumlanmıştır. Kişiler eğer tanıştıkları insanlara her anlamda dikkat etmezlerse kendilerine verilmiş olan birçok fırsatın uçup gittiğini de göreceklerdir.

Rüyada Dişini Kendi Elinle Çıkarmak

Rüyada sahiplerinin kendi dişini kendi çektiğini görmesi, kişilerin kendilerini herkesten koruduğuna delalet edilmiştir. Rüya sahipleri bugüne kadar çok çile çekmiş olabilir. Bu nedenle de herkese güvenmiyor ve zarar görme ihtimallerini de göz önünde bulundurarak insanları hayatlarına alıyorlardır. Bazı rüya tabircileri, rüya sahiplerinin hayatlarından yakın zamanda çıkardıkları insanları gereksiz yere hayatlarından attıklarını söylemiştir.

Rüyada Ön Dişlerin Çekildiğini Görmek

Rüyada ön dişlerinin biri tarafından çekilmesi, rüya sahiplerinin hayatlarının birçok anlamda kısıtlanmasına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri kadınsa ve yakın zamanda yeni bir ilişkiye başlamışlarsa, rüyalarında ön dişlerinin çekildiğini görmeleri hiç hayırlı değildir. Kişiler sevgilileri tarafından fazlaca kısıtlanabilir ve bu durum farklı sıkıntıların doğmasına neden olacaktır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz