Rüyada Dar Bir Yerden Geçtiğini Görmek

Rüyada Dar Bir Yerden Geçtiğini Görmek

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek ne demek? Rüyada dar bir yerden geçmek hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada küçükçe bir yerden geçmenin görülmesi, rüya sahiplerinin hayatlarının en zor zamanlarından birini geçirmelerine delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri kendilerine verdikleri bazı sözleri çiğnemiş ve yaptıkları hatalar nedeniyle kendilerini zor duruma sokmuşlarsa bir şekilde bu durumdan kurtulacaklardır. Ancak kişiler, yeni bir işletme kurmuşlarsa veya yeni bir dükkan açmışlar, bu açılıştan sonra rüyalarında dar bir yerden geçtiklerini görüyorlarsa batman eşiğine kadar inecekler ancak bu noktadan daha da yükselmeye başlayacaklardır.

Rüyada Dar Bir Yerden Kolayca Geçmek

Dar bir yerden kolaylıkla geçmenin rüyada görülmesi, bazı din alimlerine göre rüyayı görmüş kişilerin rahata ermelerine delalet edilmiştir. Eğer kişiler, maddi veya manevi olarak kendilerini çok üzen bir konunun uzunca zamandır hayatlarını etkilediğini görüyorlarsa, artık bu sorunun ortadan kalkma zamanın geldiği yorumu yapılmıştır. Rüya sahipleri bu sorunun ortadan kalkmış olmasından çok memnun olacaklardır.

Rüyada Zor Bir Yerden Geçmek

Rüyada meşakkatli bir yerden geçmek, birçok rüya alimine göre kişilerin kendilerine yapamayacağı veya başaramayacağı söylenen şeylerin üzerinden tek tek gelmesine delalet edilmiştir. Özellikle rüyasında dar bir yerden çok zor şekilde geçen kimseler, yakın zamanda hem dostlarının hem de düşmanlarının kendine çok imrenerek bakacakları mertebelerde olacaklardır.

Rüyada Dar Yerden Geçmeye Çalışmak

Rüyada küçük yerden geçme çabası, bazı rüya tabircilerine göre rüya sahiplerinin hayatlarındaki olamayacak bir konuyla ilgili inat etmelerine ve olmazları oldurma çabalarına yorumlanmıştır. Eğer kişiler, gerçekleşmeyeceğini bilmelerine rağmen sürekli bir şeyler olsun diye inat ediyorlarsa, bu şeyin peşinde koşmaktan vazgeçmelilerdir.

Rüyada Dar Bir Yerden Yukarı Çıkmak

Rüyada dar yerden yükseğe tırmanmaya çalıştığını görmek, rüyayı görmüş kişilerin çok zor şartlardan geçeceğine ve tüm bu zor şartlardan sonra hayatlarını çok iyi bir yere getireceklerine delalet edilmiştir. Eğer kişiler, yakın zamanda eski işverenleri ile bir diyalog içine girmişlerse, onların sayesinde bir iş anlaşması yapabilirler ve bu anlaşma kişilerin kariyerlerinde yeniden bazı yükselişlerin yaşanmasına yorumlanmıştır.

Rüyada Yüksek Bir Yerden Geçmeye Çalışmak

Yüksek bir yerden rüyada geçerek bir yere varmaya çalışmanın görülmesi, rüya sahipleri için iki farklı biçimde delalet edilmiştir:

  • Eğer rüya sahipleri, gördükleri yüksek yerden ilerleyebildiklerini görüyorlarsa hayatları boyunca büyük risklerin altına girmeyi göze alabileceklerdir. Eğer kişiler bu büyük riskler altında olmaya cesaret edemiyorlarsa, yakın zamanda birinin desteğini hissedecekler ve cesaretleneceklerdir.
  • Rüyayı görmüş kimselerin rüyalarında bir şeylerden korktuklarını görüp yoldan geri dönmeleri, rüya sahiplerinin ileri görüşlü biri olmadıklarına yorulmuştur. Kişiler yapacakları işlerin sonuçlarını da kestiremedikleri için kaybedebilecekleri ihtimalini de göremeyeceklerdir.

Rüyada Arabayla Dar Bir Yerden Geçmek

Rüyada arabayla dar yoldan geçmenin görülmesi, rüya sahiplerinin bir konuda usta olacaklarına ve bu konunun var olduğu yerlerde mutlaka isimlerinin anılacağına yorumlanmıştır. Kişiler eğer, yakın zamanda kendi meslekleri dışında bir icraatta bulunma amacıyla bir işe başlarlarsa, kısa sürede bunun piri olacak ve çok büyük paralar kazanmaya başlayacaklardır. Harcadıkları paraların doğru yere gittiklerinden emin olmaları öğütlenmiştir. Kişiler eğer paralarının haram yola gittiğini fark edip kendilerini çekmezlerse, bugüne kadar kazandıkları tüm paralar boşa gidecektir.

Rüyada Dar Bir Yer Görmek

Küçük bir yeri rüyada görmek, rüya sahiplerinin bugüne yaşamış oldukları tüm maddi kayıpların yerini kolaylıkla doldurabileceklerine delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, gördükleri dar bir yerden başka insanların da geçtiklerini görüyorlarsa, diğer insanlardan farklı özelliklerinin olduğunu fark edecek ve bu özelliklerini geliştirebilmek için çalışacaklardır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz