Rüyada Çocuğun Dışkısını Temizlediğini Görmek

Rüyada Çocuğun Dışkısını Temizlediğini Görmek

Rüyada Çocuğun Dışkısını Temizlediğini Görmek ne anlama gelir? Bu sorunun yanıtı ve Rüyada Çocuğun Dışkısını görmek hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada çocuğun dışkısını temizlemek, rüyayı görmüş kişilerin yakın zamanda yaptıkları birtakım hataların üstünü kapatma çabalarının olmasına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, gerçek hayatlarında da çocuklarının dışkısını temizliyorlarsa, çocuklarının sağlıkları ile ilgili bir konuda çok endişe duyacaklardır. Yaşayacakları bu korku, rüya sahiplerinin uzunca bir süre boyunca çocuklarının üstlerine titreyeceklerine yorumlanmıştır.

Rüyada Erkek Bebek Altı Temizlemek

Rüyada erkek bir bebeğin altını almak, rüya sahipleri için şöyle yorumlanmıştır:

  • Eğer rüya sahipleri bekarsa, her anlamda çok güçlü bir erkekle evlenecekleri yorumu yapılmıştır. Bu güç, hem maddi hem manevi hem de cinsel açıdan olabilir. Bu rüyayı görmüş kişiler çok mutlu ve huzurlu zamanlar geçireceklerdir.
  • Evli kimselerin ise bu rüyayı görmeleri, yakın zamanda bir erkek çocuğa sahip olabilme ihtimallerinin olduğuna yorumlanmıştır. Kişiler eğer, yakın zamanda aile büyüklerinden birinden çocuk veya torun istekleri üzerine bazı söylemler duymuşlarsa, yakın zamanda herkesi mutlu edecek bazı haberleri insanlara duyurabilirler.

Rüyada Çocuğun Altına Kaka Yaptığını Görmek

Altına kaka yapan bir çocuğu rüyada görmek, rüya sahiplerinin bir yerde söylememeleri gereken şeyleri söylemelerine delalet edilmiştir. Rüya sahipleri çok resmi bir ortamda ve kendilerinden çok üst seviyede olan insanlarla birlikteyken ağzından yanlışlıkla bir şey kaçırabilir. Birçok din alimi, gerçek hayatında çocuğu olan kimselerin bu rüyayı görmesini çocukları nedeniyle başlarına bir iş gelmesine yorumlamıştır.

Rüyada Başkasının Çocuğunun Altını Temizlemek

Rüyada birinin çocuğunun bezini değiştirmek, rüyayı görmüş kimselerin bir anne veya babaya bir konuda yardımcı olmasına delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer, kendi çocuklarıyla beraber başka bir çocuğun da dışkısını temizlediklerini rüyalarında görmüşlerse, evlatlık çocuk alma veya evlatlık çocuk verme gibi durumları olabilir. Kişiler bu duruma çok sıcak bakmayacaklar ancak oluşuna da engel olamayacaklardır.

Rüyada Bebek Kakası Eline Bulaşması

Rüyada bebek dışkısını elinde görmek, rüyayı görmüş kimselerin aileleri ile ilgili yaşayacakları birtakım sıkıntıların olduğuna yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, yakın zamanda yüklü bir borcun altına girmişse veya bir mülk edinebilmek adına kredi çekmişlerse, bu borcunun tamamını ödeyene kadar çok zorlanacak ve bu zorluğu olduğu gibi ailelerine yansıtacaklardır. Bu nedenle de kişiler, kendileri için çok ağır olmayacak borçların altına girmelilerdir.

Rüyada Bebeğin Sarı Kaka Yapması

Bebeğin dışkısının sarı olduğunu rüyada görmek, rüya sahiplerinin bebeklerinin gerçek hayatlarında bir hastalık geçirmelerine delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer, bebeklerinin veya çocuklarının son zamanlarda çok halsiz olduğunu görüyorlarsa onu mutlaka bir doktora göstermelilerdir. Evlatları çok ağır bir hastalık geçirebilirler. Ancak bünyelerinin kuvvetli olması sayesinde kolaylıkla bu hastalığı atlatacaklardır.

Rüyada Yeni Doğmuş Bebeğin Altını Değiştirmek

Rüyada bebeğin altını almak, rüya sahiplerinin birinin geleceği hakkında vereceği bir karara delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer, yakın zamanda kendilerinden akıl almış birini hatırlıyorlarsa, bu rüyayı görmeleri ardından kişilere söyledikleri şeyleri yeniden düşünmelidir. Hatalı veya eksik olarak gördükleri yerleri çok geç olmadan kişilere iletmeli, yapılması muhtemel hataları yapmalarından onları döndürmelilerdir.

Rüyada Kız Çocuğun Altını Değiştirmek

Rüyada kız bebeğin bezinin değişmesi, rüya sahiplerinin kazanacakları çok para olmasına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahipleri, yakın zamanda kendilerine verilen bir miktar toplu parayı yatırım yapmak amacıyla bir yere yatırmışlarsa, bundan çok iyi kar elde edeceklerdir. Özellikle de kız çocuğunun dışkısını temizlemek rüya sahiplerinin yedi sülalesine yetecek kadar çok para kazanacaklarına yorumlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz