Rüyada Cinsel İlişkide Bulunanları Görmek

Rüyada Cinsel İlişkide Bulunanları Görmek

Rüyada Cinsel İlişkide Bulunanları Görmek anlamı ne demek? Rüyada cinsel ilişkide bulunanları görmek hakkında rüya tabirleri ve yorumlar haberimizde.

Rüyada cinsel münasebet görmek, bazı din alimleri tarafından rüya sahiplerinin işledikleri günahlar nedeniyle cehennemlik olduğuna delalet edilmiştir. Bazı rüya alimlerine göreyse rüyada görülmüş olan cinsel ilişki, rüyayı görmüş kişilerin yaşadığı müddetçe sahip olmak istedikleri her şeye sahip olmalarına delalet edilmiştir. Ancak rüyayı görmüş kişilerin bu dünyada sürdükleri sefanın cefası, ahirette rüya sahiplerine gösterilecektir.

Rüyada Cinsel İlişkide Bulunmak

Rüyada cinsel ilişkiye girmek, rüya sahiplerinin cinsiyetlerine bakılmaksızın hayalini kurdukları her şeyi gerçekleştirmelerine yorulmuştur. Yani bir kadının rüyasında cinsel ilişkiye girmesiyle bir erkeğin cinsel ilişkiye girmesi farklı yorumlanmaz. Rüya sahipleri, hayallerini gerçekleştirdikçe ufukları da genişleyecek ve yeni hayaller kuracaklardır.

Rüyada Çocukla Cinsel İlişkiye Girmek

Rüya sahiplerinin kendi evlatlarıyla ilişkiye girdiklerini görmeleri, uzmanlar tarafından rüya sahiplerinin küçük yaşlarında yaşadıkları cinsel tacizler sebebiyledir. Rüya sahipleri, küçük yaşlarında yaşadıkları şeylerin isimlerini koyamıyor olabilirler. Ancak yaşadıkları şeylerin tümü bilinçaltlarına kalmıştır. Bu nedenle de evlatlarına bir zarar gelmesinden korkuyorlardır.

Rüyada Eşle Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyasında eşiyle cinsel münasebet yaşayan kimselerin rüyada görülmesi, rüya sahiplerinin eşleriyle beraber çok istedikleri bir şeye sahip olacakları şeklinde yorumlanmıştır. Bu rüya İmamı Nablusi (r.a.)’ya göre, kişilerin bir çocuk sahibi olacaklarının işaretidir. Eğer rüya sahipleri kadınsa ve yaşadıkları cinsel ilişki eşleriyle de olsa zorla gerçekleşiyorsa, rüya sahipleri kendi iradeleri dışında bir şeyi yapmak zorunda kalacaklardır.

Rüyada Sevgiliyle Cinsel İlişkiye Girmek

Sevgiliyle ilişkiye girmeyi rüyada görmek, bazı rüya tabircileri için rüya sahiplerinin sevgililerinden sakladıkları birtakım şeylerin varlığına delalet edilmiştir. Bu şeyler, kişilerin sevgililerinin rahatsız olacakları şeylerdir ve kişiler bu söyleyeceklerini devamlı olarak erteliyorlardır. Kişilerin bu ertelemelerinin sonucu iyi olmayacaktır.

Rüyada Biriyle Cinsel İlişkiye Girmek İstemek

Rüyada tanınmayan biriyle istenen cinsel birliktelik, rüya sahibinin düşünmeden sergilediği davranışların kendisine zarar verecek oluşuna yorulmuştur. Rüya sahipleri bu adımları özellikle kendi özel hayatlarında atacaklar ve sonrasında çok pişman olacaklardır. Ancak duyacakları pişmanlıklar fayda etmeyecek ve psikolojik açıdan çok zor zamanlar geçireceklerdir.

Rüyada Cinsel İlişkiye Girememek

Rüyada ilişkiye girmekten çekinmek, iki farklı biçimde yorumlanmıştır:

  • Bazı rüya ve din alimleri, rüya sahiplerinin hayatında işleyeceği birtakım günahlardan son anda dönecekleri yorumunda bulunmuşlardır. Bu günahlar, kişilerin tüm hayatlarının bir dönüm noktası sayılacaktır ve rüya sahipleri, hayatlarının kötü gidişatını durdurma imkanı bulabileceklerdir.
  • Psikologlara göre bu rüya, rüya sahiplerinin gerçek hayatlarında yapmak istedikleri şeylerin varlığını ancak bu şeylere utangaçlıklarının ve çekimserliklerinin engel oluşuna yorumlanmıştır. Rüya sahiplerinin kendi duygularının esiri olmamaları gerektiği ve hayatlarını rahat yaşamaları gerektiği önerisi yapılmıştır.

Rüyada Bir Tanıdıkla Cinsel İlişkiye Girmek

Tanınan biriyle ilişkiye girmeyi rüyada görmek, eğer rüya sahipleri bekarsa arkadaş çevrelerinin genişleyeceğine yorumlanmıştır. Evli kimselerin bu rüyayı görmeleri ise, sahip oldukları saygınlığı günden güne kaybetmelerine delalet sayılmıştır. Özellikle rüya sahipleri, devamlı olarak hata yapıyorlarsa ve bir şeyleri düzeltme çabasına giriyorlarsa, görüştükleri insanlara karşı dikkatli olmalılardır.

Rüyada Düşmanla İlişkiye Girmek

Düşmanlıyla ilişkiye girişini rüyasında gören kimseler için din alimleri, rüya sahiplerinin düşmanlarına karşı bir konuda haklı çıkmalarına ya da zafer kazanışları yorumlarını yapmışlardır. Rüya sahipleri erkekse ve bir erkek rakipleriyle cinsel ilişkiye girdiklerini rüyalarında görmüşlerse, çok yakın bir zamanda bu düşmanlarına karşı bir şey kazanabilirler. Ancak kazandıkları hiçbir şey rüya sahiplerinde kalıcı olmayacaktır ve rüya sahiplerine zarar verecektir.

Diğer Rüya Tabirleri için Tıklayın.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz