Rüyada Birinin Zayıfladığını Görmek

Rüyada Birinin Zayıfladığını Görmek

Rüyada birinin zayıfladığını görmek rüya sahibinin son zamanlarda sıkıntılı bir hal geçirdiğine işarettir. İşte rüyada birinin zayıfladığını görmek hakkında rüya tabirleri ve yorumlar.

Rüya sahibi bir meseleyi kafasına çok takmış olabilir. Rüyada zayıfladığını gördüğü kişi aslında kendisidir ve dert ettiği durumlardan dolayı güçsüz düşmüştür. Rüyada birinin zayıfladığını görmeyi çok iyi yorumlayanlar yorumcular da vardır bu yorumculara göre rüyada birinin zayıfladığını gören kimse yakın zamanda feraha erecektir. Daha önce kafasına taktığı bir sorunun çözümü gerçekleşecektir. Rüya sahibinin rüyasında birini zayıflamış olarak görmesine diğer bir hayırlı yorum da rüya sahibinin kendisinin dini vecibelere geri döneceği şeklinde yorumlanır. Zayıf görülen kişi aslında dünyevi açgözlülükten  kurtulmuştur. Rüya sahibi gerçekte böyle bir hayat süren kişilerden ilham alacaktır ve kendisi de dünya zevklerinden uzaklaşacaktır.

Kişinin Rüyasında Annesinin Zayıfladığını Görmesi

Rüyada annenin zayıfladığını görmek, rüya sahibinin annesinin insanlara anlatmaktan çekindiği bir derdi veya sorunu veya borcu olduğuna işarettir. Rüya sahibinin annesi sorunlarını içine atan, insanlarla dertleşmekten çekinen birisi olabilir. Kişi yakın zamanda annesinin derdini bir başkasından duyabilir. Bu kişi aileden biri olabileceği gibi komşu veya uzaktan bir akraba da olabilir. Annenin zayıfladığını görmek böyle yorumlanır.

Kişinin Rüyasında Babasının Zayıfladığını Görmesi

Rüyada babasının zayıfladığını gören kimse yakın zamanda bir kaza atlatabilir. Veya bu rüyayı görmeden önce bir kaza atlatmış olabilir. Bu kaza ufak çaplı bir ev kazası veya iş kazası olabileceği gibi bir trafik kazası da olabilir. Kişi son zamanlarda bir kaza atlatmışsa onun etkisinden hala kurtulamamış olabilir. Kişinin babasının zayıflamış görünmesi babasının geçireceği bir sıkıntıya veya yakın zamanda atlattığı bir kazaya da işaret edebilir.

Kişinin Rüyasında Tanımadığı Birinin Zayıfladığını Görmesi

Kişinin tanımadığı birini zayıflamış olarak görmesi, kişinin daha önce görmediğini düşündüğü birine rüyasında zayıflamış olarak görmesidir. Yani rüya sahibi daha önceki halini bilmese de kişinin zayıfladığını rüyasında hissediyorsa rüya sahibi beklemediği birinden bir yerde bir fayda göreceğine yorumlanır. Kişi tanımadığı birinden veya kendisine faydası dokunacağını düşünmediği birinden yardım görmek suretiyle hafifleyebilir. Bu hafifleme rüya sahibinin kendi vicdani yükünden bir başkası vesilesiyle kurtulması olarak da yorumlanır.

Kişinin Rüyasında Kardeşinin Zayıfladığını Görmesi

Rüyada kardeşini zayıflamış olarak görülmesi rüya sahibinin kardeşine karşı suçluluk duygusuna sahip olduğunu gösterir. Belki herkesçe bilinen bir yanlış yapmıştır. Doğru olmayan bir yerde, doğru olmayan bir zamanda, doğru olmayan bir şekilde veya çok samimi olmadıkları insanların yanında rüya sahibi kardeşini kırmış olabilir. Veya kıracağına yorumlanır.

Kilolu Kişinin Rüyasında Kendisinin Zayıfladığını Görmesi

Kişinin rüyasında kendisini zayıflamış olarak görmesi gerçekten zayıflamak istediğine yorumlanır. Kişi kilosuna ve dış görünüşüne çok fazla kafa taktıysa veya son zamanlarda bu konudaki eleştirilere çok fazla maruz kaldı ise rüyasında kendini zayıflamış olarak görebilir.

Kilolu Olmayan Kişinin Rüyasında Kendisinin Zayıfladığını Görmesi

Kilolu olmayan birinin veya kilo vermek gibi bir derdi veya durumu olmayan bir kişinin rüyasında kendisini zayıflamış olarak görmesi yakın zamanda bir dertle karşı karşıya geleceğine yorumlanır.

Kişinin Rüyasında Vefat Etmiş Birinin Zayıfladığını Görmesi

Kişinin vefat etmiş birini rüyasında zayıflamış olarak görmesi farklı şekillerde yorumlanır. Bu kişi yakın zamanda vefat etmiş ise rüya sahibinin sevdiği biri olduğuna yorumlanır. Rüya sahibi kaybettiği sevdiği kişiye bilinçaltında özlem ve haksızlık duygusu hissetmektedir. Rüyada görülen zayıflamış önceden vefat etmiş kişi, yakın zamanda ölen biri değilse bu durum rüya sahibinin yakın zamanda bir hastalık geçireceğini işarettir. Veya yakın zamanda bir hastalık geçirmiş olduğuna yorumlanır. Kişi bilinçaltında kendisinin de vefat edeceğini düşünmüş olabilir. Vefat eden kişinin rüyada zayıfladığını görmek böyle yorumlanır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz