Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek sıklıkla rastlanan durumlardan biridir. Bu rüyayı görenler tarafından genellikle ne anlam ifade ettiği merak edilir. Biz de rüya tabirleri kaynaklarından derlediğimiz bilgilerle rüyada terlik görmenin birçok çeşidine ve anlamlarına bu içerikte yer verdik. Peki, rüyada başkasının terlik giydiğini görmek ne demek? Rüyada terlik görmek ne anlama gelir? İşte detaylar…

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek, rüya alimleri tarafından hem olumlu hem de olumsuz olarak yorumlanabilir. Rüyanın tamamının etraflıca değerlendirilmesi gerekir. İbn-i Sirin tarafından birinin giydiği terlik kişiye yük verecek bir duruma ifade eder. Ayağına takılan pranga gibidir ve kişi yüklerinden yalnızca kendisi istediği durumda kurtulabilir. Rüyada başka birinin terlik giymesi aynı zamanda kişinin kısa zaman içerisinde korkularıyla yüzleşeceğini de belirtebilir.

Rüyada Terlik Görmek

Rüyada terlik görülmesi gören kişiye göre değişiklik gösterebilir. Özellikle işinde gücünde ve kariyer sahibi birisi tarafından görülmüş olması, olumlu olarak yorumlanmaz. Bu durum kişinin kendisi ile ilgili bazı ruhsal hastalıklar yaşayabileceğine, depresyon ile karşı karşıya kalabileceğine ya da hane halkından birisinin vefat haberini alabileceğini ifade etmektedir.

Rüyada Bir Başkasının Sizin Terliğinizi Giymesi

Rüyada birinin sizin terliğinizi giymesi iki farklı şekilde yorumlanır. Caferi Sağdık (r.a) yorumuna göre bu kişi sizin yaşadığınız sorunlar ile ilgili size çözüm bulacak bir dost olabileceği gibi belirli bir problem üzerinde size dost gibi görünen ancak arkanızdan kuyunuzu kazacak birisi olabilir. Dolayısıyla kişi kendi terliğini giyen birini gördüğünde rüya ile ilgili dikkatli olmalıdır.

Rüyada Süslü Terlik Giymek

Rüyada süslü terlik görmek de olumlu olarak sayılabilecek durumlardan değildir. Terlik, kişinin yaşayabileceği buhranı ifade ederken bu terliği süslü olarak görmek, size aslında başında olumlu gelen ve hayır ile sonuçlanabilecek bir işinizin aslında aksine gideceğini ve sizi depresyona sürükleyeceğini ifade eder. Bu terliği bir başkasının giymesi durumunda ise kendisinin yanlış yollara sapmış olduğunu ifade eder. Rüyayı sizin görmeniz bu durumun size malum olduğunu ifade etmektedir.

Rüyada Başkasının Size Terlik Hediye Etmesi

Rüyada terlik hediye edilmesi Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre olumlu karşılanmaz. Bu durum size yakın olarak gördüğünüz ancak arkanızdan kuyunuzu kazan, aslında hiç güvenmemeniz gereken birisi ile karşı karşıya olduğunuzu ifade eder. Size terliği verecek olan kişiden hayır görmezsiniz. Rüyada başka birinin terlik giymesi ya da bu terliği size hediye etmesi, yine hayra yorulmayan bir rüyadır.

Rüyada Giyilen Terliğin Yırtılması

Rüyada giyilen terliğin yırtılması kişinin sıkıntılarından emin olacağına, kısa süre içerisinde sahip olduğu depresyon ve buhrandan kurtulacağını ifade eden bir rüyadır. İmam-ı Gazali Hazretleri rüyada terlik görmenin kişiyi sıkıntıya düşüreceğini ifade etmişken, bu terliğin yırtılması veya çıkarılmasının kişinin sonunda iç huzura ermesi olarak ifade edilir. Rüyada terlik görmek, olumlu bir durum değildir ve bu terlikten kurtulmak sıkıntıdan kurtulmak olarak yorumlanır.

Rüyada Annenin Terlik Giymesi

Rüyada anneyi terlikli görmek anne ile yaşanacak kısa süreli sıkıntıları ifade etmektedir. Annenizin maddi problemler ile karşı karşıya kalabileceğini, evliliğinde ya da arkadaşları ile olan durumlarında sorunlar çıkabileceğini ve üzgün durumda kalacağını söylemektedir. Bu rüya yine haberci bir rüya olarak yorumlanabilir ve annenizle o dönem ilişkilerinizde daha dikkatli olmanız ve kendisine yardımcı olmanız önerilir.

Rüyada Terliğin Yandığını Görmek

Rüyada giydiğiniz terliğin yanması İmam Nablusi Hazretleri yorumuna göre tehlike çanlarının çaldığını ifade etmektedir. Yaptığınız işler ve aldığınız kararlar sebebiyle sıkıntıya düşebilirsiniz ve bu yoldan ivedi şekilde dönmeniz gerekmektedir. Terliğin yanması kişinin son sürat tehlikeye gittiğini ve artık bu durumun farkında olması gerektiğini gösterir. Rüyada başka birinin terlik giymesi ve bu terliğin yanması da gördüğünüz kişinin hayatında kalıcı ve hayırlı olmayacak değişimlerin söz konusu olduğuna delalet eder.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz