Rüyada Başkasının Evini Süpürmek

Rüyada Başkasının Evini Süpürmek

Rüyada başka birinin evini süpürdüğünü görmek ne demek? Rüyada başkasının evini süpürmek hakkında rüya tabirleri ve yorumlar haberimizde.

Rüyada tanınmayan birinin evini süpürmek, rüyayı görmüş kişilerin sorunlarının azalarak kaybolmasına yorumlanmıştır. Özellikle rüya sahiplerine azap veren bazı manevi sorunları, yavaş yavaş etkilerini kaybederek rüya sahibinin huzurlu yaşamasına izin verecektir. Eğer rüya sahipleri, çok kirlenmiş bir evde olduklarını görüyor ve bu pisliklerini süpürmeye başlıyorlarsa, hem maddi hem de manevi sorunları ortadan tek tek kalkacaktır.

Rüya Tabirleri kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, rüyada başkasının evini süpürmek hakkında diğer yorumlar ise şu şekilde:

Rüyada El Süpürgesiyle Ev Süpürmek

Rüyada çalı süpürgesiyle yerleri süpürmek, rüya tabircileri tarafından iki şekilde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahiplerinin çok sevdikleri biri için fedakarlık yapmalarına delalet edilmiştir. Rüya sahiplerinin kardeşlerinin ya da varsa çocuklarının talep ettiği bir şeyi yapabilmek için kendileri hakkında bir şeyden vazgeçeceklerdir.
  • Rüyayı görmüş kişiler, karşılarına çıkan bir fırsatı geri çevirmeleri nedeniyle bazı maddi sıkıntılar yaşayacaklardır. Bu teklif yüksek maaşlı bir iş ya da kişilerin kendilerine kalan bir mirastan ibaret olabilir.

Rüyada Yerleri Süpüren Birini Görmek

Birinin yerleri süpürmesini rüyada görmek, rüya sahiplerinin önce haram para kazanmasına, fakat bu paranın haram olduğunu öğrendikten sonra tövbe etmeye ve parasına haram karıştırmamak amacıyla çaba sarf etmesine yorumlanmıştır. Bazı alimler, rüyasında yaşlı birinin yerleri süpürdüğünü gördükten sonra ona yardımcı olmaya çalışan rüya sahiplerinin asla yokluk görmeyeceği yorumunda bulunmuşlardır.

Rüyada Kapı Önünü Süpürmek

Rüyada evin önünü süpürmek, rüya sahibinin attığı adımlar sayesinde geleceğini aydınlatmasına yorumlanmıştır. Bazı kimseler için atılacak bu adım evlilik, bazı kişiler içinse iş kurmak olarak delalet edilmiştir. Kişilerin yeni başladıkları işlere dikkat etmeleri gerektiği uyarısı da yapılmıştır. Eğer rüya sahipleri, yeni başladıkları herhangi bir şeyden sonra devamlı olarak aksiliklerle karşılaşıyorsa, o işten vazgeçmeleri gerektiği söylenmiştir.

Rüyada Süpürerek Temizlik Yapmak

Rüyada bir yeri temizlemek, İmamı Cağfer-i Sağdık (r.a.)’ya göre hizmetçiye ve emrinde insan çalıştırmaya delalet edilmiştir. Rüya sahipleri eğer kadınsa, çok zengin biriyle hayatlarını birleştirmeleri sonucu bir evin hanımı olabilirler. Erkeklerin bu rüyayı görmesi ise genellikle büyük bir tesiste başarılı bir yönetici olmalarına yorumlanmıştır.

Rüyada Sokak Süpürmek

Sokağı süpürmeyi rüyada görmek, genellikle rüya sahiplerinin çok para kazanacağının işareti olarak kabul edilir. Özellikle bir ortaklık kurmaktan çekinen kimselerin bu rüyayı görmesi, büyük yatırımlardan çok para kazanmasına yorumlanmıştır.

Rüyada Birinden Süpürge Almak

Birinin elinden süpürge almak rüyasının görülmesi, kişinin yeni tanışacağı insanların hayatına çok güzel katkılar sağlayacağına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahibi, kendisinden yardım talebinde bulunan birine yardım etmek amacıyla elindeki süpürgeyi aldığını görüyorsa, rüya sahibi kendi ile ilgili bir haber alacaktır.

Rüyada Kendi Evini Süpürmek

Rüya sahiplerinin rüyalarında evlerini süpürmeleri, kendi hayatları için yapacakları güzel adımların habercisidir. Rüya sahipleri kendilerine sunulan bir teklifi kabul etmeleri sayesinde kendi şans kapılarını açacaklardır. Hayatları boyunca da emek verdikleri her şeyin karşılığını alabileceklerdir.

Rüyada Birinin Evini Süpürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin evinin başka biri tarafından temizlenmesi rüyasının görülmesi, rüya sahibinin çektiği zorluklardan bir anda kurtulmasına yorumlanmıştır. Eğer rüya sahipleri, bir düğün hazırlığı içindeyse her şey istediği gibi olacaktır.

Rüyada Toprağı Süpürmek

Rüyada toprak zeminin pisliklerini temizlemek, rüya sahiplerinin arkasından iş çeviren kimselerin varlığına delalet sayılmıştır. Eğer rüya sahipleri, arkadaşlarına dikkat etmezse sahip olduğu tüm ün ve şöhret silinecektir. Kişilerin süpürdüğü toprak eğer çorak bir araziyse, rüya sahibi çok yakın bir zamanda çok büyük kavgalara dahil olabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz