Rüyada Başka Birinin Evine Girmek

Rüyada Başka Birinin Evine Girmek

Rüyada başka birinin evine girmek ne anlama gelir? Bu sorunun yanıtı ve rüyada başkasının evine girmek hakkında rüya tabirleri haberimizde.

Rüyada birinin evine girmek rüyayı gören kişinin cinsiyetine, yaşına ve hatta medeni durumuna göre çeşitli alimlerce farklı şekilde yorumlanmıştır. İmami Gazali Hz açıklamasında buna hayra yormamıştır, birinin evini gözetlemek ya da başka birinin evine girmenin kişinin işinden olacağını, eş ya da iş değişikliğine bulunduğu yerden ayrılmak olabileceği konusunda görüş bildirmiştir. Ancak rüyada başka birinin evine girmek farklı isimlerce farklı şekillerde yorumlanır.

Rüyada Kendinize Ait Olmayan Bir Eve Girmek

Rüyada kendinizin olmaya eve girmek gören kişinin durumuna göre değişiklik gösterir. Bu kişinin başarısının elinden alacağına, sahip olduğu güç ve mevkiyi bırakmaya zorlanacağına ya da karşısına zorlanacağı bir olay çıkacağını ifade etmektedir. Yorum açıklamasına göre size ait olmayan birinin evinde olmaz bilinmezliği ifade eder. Bu bilinmezlik sebebi ile kişinin bilmediği olaylarla karşılaşacağı üzerine söylenir. Kendinize ait olmayan bir eve girmek;

  • Bilinmezliğe sürüklenebileceğiniz bir döneme
  • Bilmediğiniz, üzerinde fikir sahibi olmadığınız bir alanda çalışmak durumunda kalacağınıza
  • Size ait olanı kaybedebileceğinize delalet eder

İbn-i Sirin Hz bu durumla ilgili farklı bir görüş belirtmez. Ancak rüyayı gören kişinin durumu ile ilgili farklı çıkarımlarda bulunur.

Rüyada Bir Kadının Evine Girmek

  • Rüyada yabancı bir kadının evine giriş rüyayı gören kişi kadın ve evliyse evliliği ile ilgili aldatılma sorunları yaşayabileceğini ifade eder. Bu haberci rüyada farklı bir kadın ilişkiniz ya da evliliğiniz ile ilgili problem olabilir, kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz. Eşinizin ya da ilişkide olduğunuz kişinin yeni bir hanımla tanışma durumu olabilir.
  • Rüyayı gören kişi bekar bir kadınsa ve bir başka kadının evine girdiğini görüyorsa, bu kadın aracılığı ile şehir değiştirme, kadın aracılığı ile bir başka eve yerleşme, bir kadın aracılığı ile yeni biriyle tanıştırma anlamına gelir.
  • Rüyayı gören kişi erkekse ve yabancı bir kadının evine giriyorsa kişinin kadınlarla ilgili korkuları olduğunu gösterir ve yakın zaman içerisinde bir kadınla tanışıklık yapacağı, bu kadının ona zarar getireceğini ifade eder. Rüyada başka birinin evine girmek çoğu ilim sahibine göre olumlu karşılanmaz.

Rüyada Bir Erkeğin Evine Girmek

  • Rüyada tanımadığınız bir erkek evine girmek bekar bir kadınsanız Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre ev sahibi bir erkekle yüz göz olacağınızı ve evlilik kapısının size açılacağını ifade etmektedir.
  • Rüyayı gören kişi erkekse ve bir erkeğin evine giriyorsa, kişinin bir başka erkeğin işini ya da eşini elinden alacağı ya da bir erkek aracılığı ile hiç bilmediği bir çevrede bir süre hayatını idame ettirmek zorunda kalacağını söyler.

Rüyada Sizin Evinize Girilmesi

Rüyada bir yabancıyı sizin hanenizde görmek İmam Nablusi hazretlerine göre de kişinin korkularının oldukça yoğun olduğuna delalet eder. Kişi korkularından emin olamaz ve iş kaybı yaşayabilir. Kadınlar için yanlış biriyle tanışılıp evlilik yapılacağına, erkekler için yakın zamanda bir erkekten gelecek zararı ifade eder.

Rüyada Eve Hırsızlık Amacıyla Girilmesi

Rüyada birinin evine hırsızlık için girmek giren kişi sizseniz bir başkasının sahip olduğu bir gücü elinden alacağınıza işaret ederken, evine girilen kişi sizseniz yakın zamanda bir kayıp yaşayabileceğinizi ortaya koyar. Giren kişinin cinsiyeti mevcut durum ile ilgili bilgi verir.

Rüyada Bir Başkasının Evine Kalabalık Girmek

Rüyada birinin evine topluca girmek  İmam Cafer Sadık Hazretleri’nin yorumuna göre; istemeden de olsa bir kişiyi yerinden edebileceğinizi ya da toplu şekilde ihanete uğramaya delalet eder. Rüyada başka birinin evine girmek olumlu karşılanacak bir durum değildir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz