Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi? Tarihte Hera ve Göktuğ (Kongar) evlendi mi?

Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi? Tarihte Hera ve Göktuğ (Kongar) evlendi mi?
NotHaber

Kuruluş Osman dizisi milliyetçi duyguları kabartırken, yaşanan aşk ve sevgiyle de kalplere hükmetmeye devam ediyor. Dizide yaşanan aşk hikayeleri en merak edilen sahnelere çevriliyor. Bu aşk hikayelerinden biri de Hera ve Göktuğ arasında yaşanıyor. Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi sorusu izleyicilerin yanıtını en çok merak ettiği sorulardan biridir. Peki, Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi? Tarihte Hera ve Göktuğ (Kongar) evlendi mi?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi savaş, mücadele ve tarihi olayların yanında aşk hikayeleriyle de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümlerinde Hera ve Göktuğ arasında yaşananlar gündeme geldi. Sosyal medyada en çok bu ikilinin evlenecekleri konuşulmaya başlandı. Haberimizde derlediğimiz bilgiler ile birlikte Hera ve Göktuğ evlenecek mi, tarihte evlendiler mi sorularına yanıt arayacağız. Peki, Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi? Tarihte Hera ve Göktuğ (Kongar) evlendi mi? İşte detaylar…

Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi?

Geçtiğimiz bölümlerde Kayaobası’na yaptığı ziyarette Vali Saguros'un kızı Hera ve Göktuğ birbirlerini görmüş ve etkilenmişti. Durumu fark eden Selcan Hatun da bu işe olur vermişti. Söğüt’te verilen yemek ziyafetinde tekfurlar Vali Saguros ve kızı Hera’ya suikast girişiminde bulunmuşlardı. Göktuğ bu saldırıda Hera’yı kurtarmıştı. Bu olay sonrası Göktuğ Vali’nin gözüne girip güvenini kazanmıştı. Normal şartlarda imkansız gözüken bu aşk, Göktuğ’nun cesareti sayesinde olur hale geldi.

Vali Saguros, yaptığı kahramanlıktan dolayı İznik’te Göktuğ’a onuruna bir ziyafet verecek. Böylelikle burada Götuğ ile Hera’nın aşkının başlaması bekleniyor. İleride gerçekleşecek aralarındaki evlilikle Kayılar ve İznik yakınlaşacak. Bu nedenle bu evliliğe Osman bey de destek verecek. Böylece “Kuruluş Osman Hera ve Göktuğ evlenecek mi” sorusunun yanıtını evet olarak vermek mümkündür.

Tarihte Hera ve Göktuğ (Kongar) evlendi mi?

Kuruluş Osman dizisi karakterleriyle de sosyal medyada sıklıkla konuşulmaktadır. Dönem dizisi olmasından dolayı karakterlerin gerçek hayattaki hikayeleri de merak ediliyor. Bu nedenle, Hera ve Göktuğ karakterleri de araştırılıyor. Ancak, Hera ve Göktuğ karakterine ilişkin tarih kaynaklarında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz