Kuruluş Osman Hera kimdir? Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında?

Kuruluş Osman Hera kimdir? Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında?
NotHaber

Kuruluş Osman dizisi izleyicileri yeni bölümle birlikte heyecan dolu sahnelere şahit olacak gibi duruyor. Bu yayınlanacak yeni bölümle izleyiciler karakterlerin hayatı hakkında araştırmalarını da sürdürüyor. Bu karakterlerden en çok merak edilen Vali Saguros'un kızı Hera oldu. Kuruluş Osman Hera kimdir sorusu ise en çok araştırılan konular arasında. Peki, Kuruluş Osman Hera kimdir? Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin 75’inci bölümü bu akşam ATV’de yayınlanacak. Geçtiğimiz bölümlerde Kayaobası’na yaptığı ziyarette Hera ve Göktuğ birbirlerini görmüş ve etkilenmişti. Durumu fark eden Selcan Hatun da bu işe olur vermişti. Bu yaşananlar ise izleyiciler tarafından Hera’ya ilgiyi arttırır. İzleyiciler Hera hakkında detayları araştırmaya başlıyor. Biz de haberimizde sizler için gerçek hayatta Hera kimdir ve kaç yaşında gibi soruların yanıtlarına değindik. Peki, Kuruluş Osman Hera kimdir? Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında?

Kuruluş Osman Hera kimdir?

Kuruluş Osman dizisindeki Hera karakterini canlandıran Feyza Sevil Güngör’dür. Feyza Sevil Güngör 1997 yılında doğmuştur. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimini bitirdikten sonra ilk dizisi olarak Savaşçı dizisinde yer almıştır. Misafir dizisinde de rol alan oyuncu, Kuruluş Osman dizisinde Prenses Hera karakterini canlandırmaktadır.

Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında?

Vali Saguros'un kızı Hera gerçek hayatta kim, kaç kaşında gibi soruların yanıtı tarih kaynaklarında yer almamaktadır. Kuruluş Osman Hera’nın dizi için yazılmış olan hayali kahraman olduğu düşünülmektedir.

Kuruluş Osman Son bölümde neler yaşandı?

'Kuruluş Osman'ın 74'üncü bölümde Osman Bey adeta dört koldan kuşatılıyor. Madendeki patlamanın ardından tekfurlara esir düşen Boran Alp, Tekfur Nikola tarafından infaz edilmek üzereyken, Selçuklu Veziri Alemşah, Osman Bey'i kontrol altına almak hedefiyle Bitinya'ya geliyor. Yakalanan Turgut Bey ve Mari ise Osman Bey'in yardımına muhtaç!

İnegöl'ün madenlerini ele geçiren Osman Bey'e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır. Osman Bey mahsur kalan alplerine ulaşmaya çalışırken, Boran Alp esir düşer. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola'ya yakalanır.

Kayı Obası, Boran'ın esaretiyle yıkılır ve Osman Bey esir alpini kurtarabilmek için İnegöl Kalesi'ni hedef almaya hazırlanırken, bölgeye gelen Selçuklu Veziri Alemşah'ın Kayı Obası ziyaretinde 'Osman Bey başına buyruk hareket etme devrin bitti' sözleri tekfurlar için yeni bir umut haline gelir! Tekfur Kosses'in Şeyh Edebalı'nin boğazına kılıcını dayaması bayrağı taşıran son damla olur!

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz