Kuruluş Osman Berk Erçer kimdir? Kuruluş'un yeni oyuncusu Berk Erçer kaç yaşında, evli mi?

Kuruluş Osman Berk Erçer kimdir? Kuruluş'un yeni oyuncusu Berk Erçer kaç yaşında, evli mi?
NotHaber

Kuruluş Osman dizisinde yer alan oyuncular yakından takip ediliyor. Bu oyunculara yeni katılanlar en çok merak edilenler oluyor. Bu yeni oyunculardan birisi Berk Erçer oldu. Dizinin takipçileri Berk Erçer’i görür görmez araştırmaya başladılar. Berk Erçer kimdir sorusu ise en sık araştırılanlardan biridir. Özellikle, oyuncunun aşk hayatı ve yaşı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman Berk Erçer kimdir? Kuruluş'un yeni oyuncusu Berk Erçer kaç yaşında, evli mi?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi hikayesi kadar oyuncularıyla da merak ediliyor. Dizide rol alan oyuncuların aşk hayatı ve kişisel özellikleri ise merak uyandırıyor. Diziye katılan yeni oyuncular ise en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Bu yeni oyuncular listesinde yer alan Berk Erçer’de merak edilen oyunculardan oldu. Biz de sizler için Berk Erçer kimdir sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Peki, Kuruluş Osman Berk Erçer kimdir? Kuruluş'un yeni oyuncusu Berk Erçer kaç yaşında, evli mi? İşte detaylar…

Berk Erçer Kimdir?

Berk Erçer, 9 Kasım 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi oyuncusu ve fotoğrafçısıdır. Ortaokul ve lise döneminde tiyatroyla ilgiliydi. Üniversite zamanında kısa filmler çekti. Fakat sonrasında kamera önüne doğru kaymaya başladı. Aynı zamanda profesyonel bir fotoğrafçı, oyunculuğa adım atsa da bu zevkinden vazgeçmedi.

Televizyon macerasına, ‘Doktorlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Güney Aydoğdu’ karakteriyle başladı.

Sezon başında aynı yapım şirketinin atv’ye çektiği Destan dizisinin kadrosunda adı geçen Berk Erçer’in Kuruluş Osman’a kaydırıldığı ortaya çıktı. Berk Erçer'in Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp karakterini canlandıracak. 

Berk Erçer
Berk Erçer Instagram: https://www.instagram.com/ercerberk/

 

Kuruluş'un yeni oyuncusu Berk Erçer kaç yaşında, evli mi?

  • Doğum Tarihi: 9 Kasım 1983 (38 yaşında)
  • Doğum Yeri: İstanbul
  • Boyu: 1.80 m.
  • Kilosu: 73 kilo
  • Burcu: Akrep
  • Göz Rengi: Kahverengi
  • Evcil Hayvanları: Kedisi var.

Evli mi?

Berk Erçer, henüz evlenmemiştir. Bekar olarak yaşayan berk erçer bir röportajda Kadında çekicilik kriteriniz nedir sorusuna şu şekilde yanıt vermiştir:

“Yaratıcı kadınları çekici buluyorum. Yarın kime, nasıl birine gönlüm kayar onu bilemem ama her şeyden önce gerçek bir kimlik olmasını dilerim. Hayatıma girebilecek bir kadın kesinlikle yaratıcı olmalı.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz