Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak? Netflix Extraction 2 filmi çıktı mı, çıkış tarihi belli mi?

Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak? Netflix Extraction 2 filmi çıktı mı, çıkış tarihi belli mi?
NotHaber

Extraction 2020 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Bir uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gönderilen bir paralı askerin hikâyesini anlatıyor. Extraction 2 çıkış tarihi son günlerin en çok merak edilen konuları arasında geliyor.İlk film milyonlarca kişi tarafından izlenmiştir. Şimdi beğenilen filmin serisinin ikincisi ne zaman çıkacak merak ediliyor. Peki, Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak? Netflix Extraction 2 filmi çıktı mı, çıkış tarihi belli mi?

Extraction, 24 Nisan 2020'de Netflix tarafından yayınlandı. Film şiddet sahneleriyle eleştiriler alsa da Chris Hemsworth'un performansıyla övgüler almıştır. İlk dört haftasında 99 milyon kere izlenen film, Netflix'te en çok izlenen film olmuştur. Yönetmenliğini Sam Hargrave’un yaptığı, senaryosunu Joe Russo’un hazırladığı filmin 2’ncisi ne zaman çıkacak merakla bekleniyor. Extraction 2 çıkış tarihi konusunda yapılan açıklamaları ve detayları haberimizde sizler için derledik. Peki, Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak? Netflix Extraction 2 filmi çıktı mı, çıkış tarihi belli mi?

Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak?

Extraction 2 filmi ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı henüz belli değildir. Resmi olarak filmin ikincisinin ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı.

Netflix Extraction 2 filmi çıktı mı, çıkış tarihi belli mi?

Netflix tarafından Extraction 2 hakkında son yapılan paylaşıma bakılırsa filmin çıkış tarihine çok yaklaştık. Öyle ki, NetflixFilm sosyal medya hesabı tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: EKSTRAKSİYON 2 geliyor... buz gibi sıcak! Çarpışma sembolü Yapım,

Chris Hemsworth'un yönetmen Sam Hargrave ve yapımcılar Joe ve Anthony Russo'dan başka bir ölümcül görevde Tyler Rake olarak dönüşünde resmen başladı.

Extraction 2 netflix twitter paylaşımı
Extraction 2 ne zaman çıkacak?

Extraction 2 Filmi Konusu

Paralı asker Tyler Rake, Hindistan'ın en büyük uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlu Ovi Mahajan'ı Dakka, Bangladeş'ten kurtarmak için görevlendirilir. Ovi'yi kurtardıktan sonra şehrin en büyük uyuşturucu efendisi Amir şehri kilit altına alma çağrısı yapar. Tyler artık her adımında düşmanla burun buruna gelecektir. Yol boyunca Tyler küçük yaşta kaybettiği oğlu aklında canlanır ve Ovi'ye karşı bir yakınlık hisseder. Ovi'nin babasının sağ kolu Saju fidye parasını ödemekten kaçınmak için çocuğu tek başına kurtarmaya çalışır.

Her ne kadar Tyler ve Saju birbirleriyle savaşıp Ovi'yi almaya çalışsa da koşullar ikisini de askerler ve polisler ile savaşıp şehirden çıkmaya zorlar. Saju çatışma sırasında ordu lideri tarafından öldürülür. Tyler bu sırada Ovi'nin kaçışını sağlamak için yerel güçlerle çatışmaya devam eder. Tyler, kendisini uyuşturucu efendisine kanıtlamak isteyen Farhad tarafından ateş edilerek vurulmasıyla ölümcül bir şekilde yaralanır. Tyler kendisini köprüden aşağıya atar ve nehre düşer (muhtemelen ölüyor). Paralı asker ekibi Ovi'yi başarılı bir şekilde Mumbai, Hindistan'a ulaştırır.

Olaylardan sekiz ay sonra Nik Khan, Amir'i yemek yediği bir restoranın tuvaletinde öldürürken Ovi ise Tyler'ı düşünerek okulun havuzuna dalış yapıyor, havuzdan çıktıktan sonra birisinin onu izlediğini fark eder (Tyler olabilir).

Extraction Oyuncular

  • Chris Hemsworth rolü Tyler Rake - Avustralya ordusunun özel askeri biriliği SASR (Special Air Service Regiment) da görev yaparken paralı asker olmuştur.
  • Rudhraksh Jaiswal rolü Ovi Mahajan - Bir Hint suç efendisin oğlu
  • Randeep Hooda rolü Saju - Özel Kuvvetler'den bir asker
  • Priyanshu Painyuli rolü Amir Asif - Ovi'yi kaçıran Bangladeşli bir uyuşturucu kaçakçısı
  • Gülşifte Ferahani rolü Nik Khan - Paralı asker ve Rake ortağı
  • Suraj Rikame rolü Farhad - Amir'in adamlarından biri
  • David Harbour rolü Gaspar - Dakka'da yaşayan Tyler'ın takım arkadaşı
  • Adam Bessa rolü Yaz Khan
  • Shataf Figar rolü Albay - Amir için çalışan B'Desh Elite grubunun Albayı
  • Neha Mahajan rolü Neysa - Saju'nun eşi
  • Sam Hargrave rolü Gaetan
  • Pankaj Tripathi rolü Ovi Mahajan Senior - Hint bir suç efendisi ve Ovi'nin babası
Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz