Esra Erol’da çocuğunu aldıracağını açıkladı! Eşi ve kumasıyla yaşıyordu

Esra Erol’da çocuğunu aldıracağını açıkladı! Eşi ve kumasıyla yaşıyordu

ATV ekranlarının en sevilen programlarından Esra Erol’da canlı yayında şok gelişmeler yaşandı. Son dönemde gündemden düşmeyen zihinsel engelli Fatma, çocuğunu aldırmaya karar verdi. İşte Esra Erol’da programında yaşananlar…

ATV ekranlarından yayınlanan esra erol’da programı yine sosyal medyada çok konuşulan olaylara tanıklık etti. Esra Erol’da izleyicilerinin bir süredir merakla takip ettikleri Fatma, önemli açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en sevilen ve en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da Fatma’nın hikayesinde önemli bir gelişme yapandı. Dün Esra Erol, yaptığı açıklamada Fatma’nın 1.5 aylık hamile olduğunu söyledi.

İzleyicilerin merakla takip ettiği Fatma olayında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Esra Erol, Fatma’nın hamile olduğunu ancak bebeğin babasının eşi Ahmet olmadığını söyledi. Fatma, bugün Esra Erol’da programına canlı yayında çıktı ve çocukla ilgili kararını açıkladı. Zihinsel engeli bulunan Fatma, bebeğini doğuramayacağı kararını canlı yayında açıkladı. Bu kararın ardından sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Fatma’nın Yaşadıkları Yürekleri Burktu

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol’da yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün babasıyla kaldığı evden kaçıp eşi Ahmet ve kumasının evine giden Fatma’nın yaşadıkları herkesi üzdü. Fatma’nın bu evde Ahmet ve kayınvalidesinin işkencesine uğradığı açıklandı. Saçlarını kesen Ahmet ve kayınvalidesi olduğunu açıklayan Fatma'nın son görüntüsü Esra Erol’da izleyicilerinin yüreklerini burktu.

Öte yandan ünlü sunucu Esra Erol, mağduriyet yaşayan Fatma’nın 1,5 aylık hamile olduğunu duyurdu. Dün anne Melahat Oruç'un kızı Fatma ile ilgili anlattıkları da gündeme bomba gibi düşerken sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Anne Oruç, "Ahmet de bana 'ben Fatma'yı 2,5 milyara amcamın oğlun Faruk'a sattım' dedi. O çocuk Ahmet'ten değil. Ahmet bana bu cümleyi kurdu" ifadelerini canlı yayında söyleyince ortalık karıştı.

Fatma Son Kararını Verdi

Esra Erol’da programının bugünkü canlı yayınına çıkan Fatma, bebeği ile ilgili son kararını ilk defa canlı yayında açıkladı. Fatma konuyla ilgili açıklamasında “Herkesten özür diliyorum. Ben bir karar aldım. Bu çocuğu aldırmak istiyorum. Çünkü babası belli olmadığı için aldırmak istiyorum. Ayrıca tedavi de olmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz