Yerli kripto borsası Coinzo kapandı

Yerli kripto borsası Coinzo kapandı

Yerli kripto para borsası Coinzo, 2018 yılından bu yana sürdürdüğü faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Şirket, 11 Ekim 2021 tarihinden itibaren faaliyetlerine son verdiğini açıkladı.

İzmir merkezli Türk Kripto para borsası Coinzo, faaliyetlerini durdurma kararı aldı. 2018 yılında kurulan şirket, “Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak 2018 yılından beri faaliyet içinde olduğumuz dijital varlık servis sağlayıcı hizmetimizi sonlandırma kararı aldık” açıklamasında bulundu.

6 AY AÇIK KALACAĞI DUYURULDU

Coinzo, sitenin 6 ay boyunca erişime açık kalmaya devam edeceğini duyurduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kullanıcılarımız bu süreç içerisinde TRY ve kripto para bakiyelerini çekebilecek, alım/satım işlemleri hariç tüm özellikleri kullanabileceklerdir. Coinzo platformunda alım/satım işlemleri 11 Ekim 2021 Pazartesi saat 09:00 itibariyle durdurulmuştur. Faaliyet sonlandırma süreci için ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Destek ekibimiz bu süre boyunca kullanıcılarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir. Süreç hiçbir kullanıcımızın mağdur olmaması için özenle yönetilecektir. Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak kullanıcılarımızın karşısına yine “kripto para ve blockchain” sektöründe yeni projelerle çıkmayı hedeflemekteyiz.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz