Yapı Kredi'den 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi! Şimdi al 90 gün sonra ödemeye başla

Yapı Kredi'den 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi! Şimdi al 90 gün sonra ödemeye başla

Bankacılık sektöründe büyük beğeni toplayan işlere imza atan Yapı Kredi bir diğer kampanyası ile müşterilerini sevindirdi. Yapı Kredi resmi sayfasından duyurulan kampanya kapsamında banka 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vermeye başladı…

Türkiye’de en fazla bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalardan biri olan Yapı Kredi, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına yönelen ve uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Yapı Kredi, tüm müşterilerine ihtiyaç kredisi verirken 3 ay erteleme fırsatı sunuyor. İhtiyaçlarını ertelemeden karşılayan Yapı Kredi müşterileri, kredi taksit ödemelerine 90 gün sonra başlıyor.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Özellikleri

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan ve Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Yapı Kredi müşterilerinin yüzü gülüyor. İhtiyaçlarını ertelemeden karşılamak için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvuru yapmak isteyenlere müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 aya kadar erteleme başvurusunu, en yakın Yapı Kredi şubesinden veya internet kanalları üzerinden gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi internet şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi çekebilmek için kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyasının seçilmesi gerekiyor. Aksi halde bu kampanyayı seçmeden başvuru yapanlar, kredi borcunu 90 gün erteleme hakkından yararlanamıyor. Kampanya seçildikten sonra ilk taksit tarihi değiştirilmediği sürece kredinin verildiği tarihten azami 120 gün sonrasına olacak şekilde gelir. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyasında azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olarak belirlendi.

Yapı Kredi 90 Gün Ödemesiz İhtiyaç Kredisi

Acil nakit ihtiyacını karşılamak için kredi çeken, bu süreçte kredi taksitlerini ödemekte zorlanan kişiler Yapı Kredi 90 gün ödemesiz ihtiyaç kredisine başvuruyor. Müşterilerin şubeden veya internet kanalları üzerinden yapmış oldukları Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvuruları banka politikaları kapsamında değerlendiriliyor. Başvuru sahibinin kredi notunun uygun olması sonrasında Yapı Kredi 3 Aya Kadar Ertelemeli İhtiyaç Kredisi hemen kullanılabiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz