Yapı Kredi borç transfer kredisiyle borçlar kapanıyor! Uygun ödeme koşulları ve düşük faiz avantajı

Yapı Kredi borç transfer kredisiyle borçlar kapanıyor! Uygun ödeme koşulları ve düşük faiz avantajı

Borçlarını ödemekte zorlanan ve borç kapatma kredisi çekmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Yapı Kredi resmi web sitesi üzerinden borç transferi kredisinin detaylarını duyurdu. İşte düşük faiz oranları ve kampanya detayları…

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Yapı kredi, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarının taksitlerini ödemekte zorlananlar Yapı Kredi’nin borç transferi kredi kampanyasına ilgi gösteriyor. Kapama koşullu kredi olarak da adlandırılan bu kampanya sayesinde borçlular ödemelerini bütçelerine uygun hale getirebiliyor.

Yapı Kredi borç transferi kredisi ile müşteriler dilerlerse vadeyi uzatıp aylık ödemelerini azaltabilme imkanı buluyor. Bunun yanı sıra kredi başvurusu yapanlar isterlerse uygun faiz oranları ile kredilerini tek bir çatı altında toplayıp ödemelerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Yapı Kredi, borçluların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.

Yapı Kredi Borç Transfer Kredisi

Kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını ödemekte zorlananlar Yapı Kredi borç transfer kredisine başvuruyor. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda Yapı Kredi borç transfer kredisi kullanım koşulları açıklandı. Bu kapsamda müşterileri başka bankalarda bulunan kredilerini avantajlı faiz oranları ile Yapı Kredi bünyesine taşıyarak bütçelerine uygun bir şekilde ödeyeme başlayabiliyor.

Yapı Kredi aynı zamanda kapama koşullu kredi desteği de sunuyor. Bu kredi kampanyasında ise Yapı Kredi’de açık kredileri kapama koşuluyla avantajlı faiz oranları ile tek bir kredi altında borcu toplama imkanı sunuluyor. Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi internet bankacılığı üzerinden her iki krediye de kolaylıkla başvuru yapılabiliyor.

Yapı Kredi Borç Transfer Kredisi Detayları

Yapı Kredi’den borç transfer kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi notu banka politikaları çerçevesinde değerlendiriliyor. Uygun görülmesi durumunda kullandırım yapılabileceği gibi banka değerlendirmesi sonucu başvurular olumsuz sonuçlanabilir. Yapı Kredi’de tanımlanan ön onaylı limit olması durumunda müşteriler bu limit kadar kredi kullanabilirler. Yapı Kredi borç transfer kredisi kullanım sırasında otomatik ödeme talimatı vererek kredi aylık taksitlerinin vadesiz hesaptan ödenmesi kolaylaştırılabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz