Walmart, Litecoin iş birliği ile ödeme almaya başlayacak

Walmart, Litecoin iş birliği ile ödeme almaya başlayacak

ABD’li şirket Walmart, e-ticaret platformlarında Litecoin ile ödeme seçeneği sunulacağını duyurdu. Duyurunun ardından Litecoin, 175 dolardan 240 dolara yükseldi.

ABD’li Perakende devi Walmart, Kripto para piyasasını heyecanlandıran bir iş birliği duyurusu yayımladı. Şirket, E-Ticaret platformlarında Litecoin ile ödeme imkanı sağlanacağını açıkladı.

240 DOLARA YÜKSELDİ

Walmart’ın iş birliği haberinin ardından Litecoin’in değeri 175 dolardan 240 dolara çıktı.

Walmart, Litecoin ile iş birliği kapsamında e-ticaret mağazalarında müşterilere 1 Ekim tarihinden itibaren kripto para birimi ile ödeme seçeneği sunacağını açıkladı.

“HER YERDEN ANINDA VE SIFIRA YAKIN KOMİSYONLA”

Walmart CEO’su Doug McMillon, “Litecoin’i entegre ederek, alışveriş yapanların dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, neredeyse anında işlem onayı ve sıfıra yakın ücretlerle çok sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşamalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

KRİPTO PARA UZMANI ARIYORLARDI

Walmart geçtiğimiz ay bir iş ilanı açarak, şirket bünyesinde istihdam edilmek üzere bir kripto para uzmanı aradığını duyurmuştu. Walmrat’ın kripto paralarla ödeme kabul edeceği iddiaları yayılmasına rağmen şirket iddiaları yalanlamıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz