Türkiye'nin en değerli markası yine THY

Türkiye'nin en değerli markası yine THY
NotHaber

Dünya çapındaki derecelendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türkiye'nin 2021 yılındaki en değerli markası son iki yılda olduğu gibi yine THY oldu.

Brand Finance, Türkiye'nin en değerli markalarının belirlendiği "Turkey 100" araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

Yapılan açıklamalara göre Türkiye'nin 2021 yılındaki en değerli markası, 1 milyar 605 milyon dolarlık marka değeri ile Türk Hava Yolları oldu.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ BİRİNCİLİK

Dünyanın en popüler marka derecelendirme kuruluşlarından Brand Finance, Türkiye'nin en değerli markaları araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Türk Hava Yolları, bir kez daha Türkiye'nin en değerli markası oldu. Buna göre Türk Hava Yolları'nın marka değeri, tam 1 milyar 605 milyon dolar. Türk Hava Yolları, 2019 ve 2020 yıllarında da Türkiye'nin en değerli markası olmayı başarmıştı.

ARÇELİK İKİNCİ SIRADA

Brand Finance'ın "Turkey 100" araştırmasına göre ülkemizin en değerli ikinci markası, Arçelik oldu. 1 milyar 585 milyon dolarlık marka değerine sahip olan şirketi 1 milyar 193 milyon dolarlık marka değeriyle İş Bankası, 1 milyar 190 milyon dolarlık marka değeriyle Garanti BBVA, 1 milyar 61 milyon dolarlık marka değeriyle de Turkcell izledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz