TEB Marifetli Hesap’ta kaçırılmayacak faiz oranı! Birikimleri değerlendirmenin en kolay yolu

TEB Marifetli Hesap’ta kaçırılmayacak faiz oranı! Birikimleri değerlendirmenin en kolay yolu

Birikimleri bankaların mevduat hesaplarında güvenli ve garantili bir şekilde değerlendirmek isteyenlere müjdeli haber geldi. TEB yüksek faiz oranlarıyla kazanç fırsatı sunduğu Marifetli Hesap duyurusunu yaptı…

Milyonlarca vatandaş birikimlerini en iyi ve güvenli bir şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor. Vatandaşların son dönemde bankaların vadeli mevduat hesaplarına büyük ilgi göstermesiyle birlikte faiz oranları da gündeme gelmeye başladı. Türkiye bankacılık sektöründe geniş bir müşteri kitlesi bulunan Türk Ekonomi Bankası (TEB) yine kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Tüketici kredilerinde acil nakit ihtiyacı olanların bir numaralı adresi olan TEB, vadeli mevduat hesabında da avantajlar sağlıyor. TEB marifetli hesap ile birikimleriniz özel faiz oranları sayesinde gecelik vadeli mevduatta günden güne değer kazanıyor. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan TEB, yüksek faiz oranlarıyla birikimlerine değer katmak isteyenlere uygun koşullar sunuyor.

TEB Marifetli Hesap Özellikleri

TEB müşterilerine marifetli hesap kapsamında düzenli birikim ve üstü biriksin programına dahil olma fırsatları sağlıyor. Günlük vadeli olarak çalışan hesap, her gün anapara ve faizin değerlenmesinde etkili oluyor. TEB başvurusu yapıp TL marifetli hesap açtıran müşterilere 30 gün boyunca avantajlı hoş geldin faizi sunuluyor. Marifetli döviz cinsi hesaplar için de verilen hoş geldin faiz oranı süresi 30 gündür.

TEB marifetli hesap sıfır bakiyeli olarak da açılabiliyor. Fakat avantajlı faiz geliri elde etmek isteyen müşterilerin hesaplarında en az 2 bin TL bulunması gerekiyor. Müşteriler farklı döviz cinsinden açacakları her bir hesap için hoş geldin faizinden yararlanabiliyor. Sadece bireysel müşteriler TEB marifetli hesap açma başvurusunda bulunabiliyor.

TEB Marifetli Hesap Nasıl Açılır?

Marifetli hesap açtırmak isteyen TEB müşterilerinin vadesiz hesabı yoksa öncelikle vadesiz hesap açılışı yapılır. Marifetli hesaba bağlı vadesiz hesap bakiyesinin 50 bin TL’ye kadar kısmı için en az 3 bin TL olması gerekiyor. Vatandaşlar kendilerine en yakın TEB şubesine giderek önce vadesiz hesap ardından da TEB marifetli hesap açtırabiliyor. Halihazırda TEB müşterisi olanlar ise mobil bankacılık ve internet bankacılık sistemi üzerinden hoş geldin faizli marifetli hesap açılış talebinde bulunabiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz