SuperRare coin nedir, SuperRare coin nereden alınır? Listelenmenin ardından uçuşa geçti!

SuperRare coin nedir, SuperRare coin nereden alınır? Listelenmenin ardından uçuşa geçti!
NotHaber

Ulaştığı 90 milyon dolarlık dijital sanat ve 3 milyon dolarlık sanatçı telif ücreti bütçesiyle önde gelen NFT platformu olan SuperRare coin, dünyaca ünlü borsada listelendi ve fiyatı katlandı. Kullanıcılar tarafından merak edilen sorular arasında SuperRare coin nedir, SuperRare coin nereden alınır? Detaylar haberimizde.

NFT dünyasının önde gelen platformlarından biri olan Superrare’nin coini listelendi. En dip noktayı 17 Ağustos’ta gören coin bugün itibariyle zirveye ulaştı. Peki yatırımcılar tarafından araştırılan SuperRare coin nedir,nereden alınır? Sorularının yanıtı haberimizde.

****

SUPERRARE COİN NASIL ALINIR?

RARE Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir. RARE Coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından RARE Coin’in işlem gördüğü Bitcoin (BTC), Tether (USDT), BUSD ve Binance Coin (BNB) RARE işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

SUPERRARE NEDİR?

SuperRare, çekirdek ekibin sanatçıları SuperRare NFT’ler olarak ortak bir akıllı sözleşmede eserlerini basmaları için elle seçtiği ve onayladığı 1.0 sürümünden ortaya çıktı. SuperRare 2.0, web ölçeğinde küratörlük, platformda bağımsız olarak çalışan vitrinler ve sanatçıların eserlerini basması, tanıtması ve doğrudan koleksiyonculara satması için bağımsız para basma sözleşmeleri sunarak bunu değiştirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz