Soros kripto para ticaretine giriyor

Soros kripto para ticaretine giriyor

Ünlü milyarder George Soros, Bitcoin’in ticaretine yeşil ışık yaktı. Diğer kripto paralarla işbirliğine de sıcak bakıyor. Şimdi ise diğer büyük yatırımcıların ne yapacağı merakla bekleniyor.

Dünyada adından her geçen yıl daha çok söz ettiren Kripto paralarla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ünlü milyarder George Soros’un aile şirketi olan Soros Fund Management, kripto para birimi Bitcoin’in ticaretine yeşil ışık yaktı. ABD’de iş dünyasıyla ilgili haberler veren Forbes dergisinin haberine göre, Soros diğer kripto para birimleriyle işbirliğine de sıcak bakıyor.

“BİR BÜKÜLME NOKTASINDA”

Soros’un aile şirketinin baş yatırım sorumlusu olan Dawn FitzPatrick, Mart ayında yaptığı açıklamada kriptonun “bir bükülme noktasında” olduğunu söylemişti. Soros ise Ocak 2018’de Bitcoin için “balon” ifadesini kullanmıştı. “Oluşan bir balon gördüğümde, ateşe yakıt ekleyerek satın almak için acele ediyorum” diyerek kripto paralara olan ilgisini açığa vurmuştu.

BEKLENEN FIRSAT BU MU?

Bu gelişmenin ardından bitcoin fiyatlarının artışa geçmesi ve diğer büyük yatırımcıların da kripto paralara olan ilgisinin artması bekleniyor. Nitekim Bloomberg’in haberine göre, ABD’nin dev yatırımcıları, kripto paralara devasa yatırımlar yapmak için “yeni fırsatlar gözlüyor.” Bloomberg’in sözünü ettiği “yeni fırsatlar”ın Soros’un teşvik açıklamaları olup olmadığını ise zaman gösterecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz