Şekerbank’tan hekimlere özel 6 ay ödemesiz kredi desteği

Şekerbank’tan hekimlere özel 6 ay ödemesiz kredi desteği

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Şekerbank, veteriner hekimlere yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Şekerbank veteriner hekimlere büyük destek sunarak tüm bankacılık işlemlerinde çok özel fırsatlar sunuyor. İşte kampanya detayları…

Türkiye bankacılık sektöründe en fazla bireysel ve ticari müşterisi bulunan bankalardan biri olan Şekerbank, yine dikkatleri üzerine çekti. Veteriner hekimlerin acil nakit ihtiyaçlarına özel avantajlar sağlayan banka, bu kapsamda Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) ile ortak oldu. Şekerbank resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında veteriner hekimlere çok sayıda avantaj sunuluyor.

Veterinerlerin nakit ihtiyacı olduğunda başvuracakları bir numaralı adres olan Şekerbank, düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi detaylarını paylaştı. Bankanın resmi web sitesinde yapılan paylaşımda, Türk Veteriner Hekimleri Birliği ile yapılan ortaklık kapsamında 6 aya kadar ödemesiz dönemli ve avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuluyor. Tüm bunlarla birlikte veteriner hekimler pek çok hizmetten de ücretsiz yararlanabilme fırsatına sahip olabiliyor.

Şekerbank’tan Türk Veteriner Hekimleri Birliği Üyelerine Fırsat

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’ne bağlı olan veteriner hekimleri Şekerbank’a gelerek cazip avantajlardan anında yararlanabiliyor. Veteriner hekimler tüm bankacılık işlemlerinde öncelikli hizmet alıyor. Ayrıca ihtiyaç kredisi talep ettiklerinde ise bu kredi kampanyalarında ilk 6 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği bulunuyor. Bu kampanyadan hemen yararlanmak isteyen tüm veteriner hekimler, gerekli başvuru belgeleri ile birlikte kendilerine en yakın Şekerbank şubesine giderek kredi çekebiliyor.

Şekerbank’ın avantajlarla dolu Üreten Kart kullanan Türk Veteriner Hekimleri Birliği üyesi müşterilere fazladan avantajlar sunuluyor. Bu kredi kartı ile yapılan 3000 TL değerindeki harcamaya 50 TL, 6 bin TL aylık harcamaya 100 TL ve 10 bin TL aylık harcamaya ise 150 TL ekstre indirimi veriliyor.

Veteriner Hekimlere Özel Bankacılık Hizmetleri

Herhangi bir ciro şartı olmadan tüm Türk Veteriner Hekimleri Birliği üyelerine özel POS cihazı ve standart üyelikler alabiliyor. Ayrıca Hasat POS kurulumu ücretsiz olup yıllık aidat ücreti muafiyeti de sağlanıyor. Bunun yanı sıra Şekerbank müşterisi olan veteriner hekimler, ETF ve havale işlemlerini protokol süresi boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz