Odeabank tanışma faiziyle birikimler değerleniyor! Odeabank Oksijen Hesap başvurusu nasıl yapılır?

Odeabank tanışma faiziyle birikimler değerleniyor! Odeabank Oksijen Hesap başvurusu nasıl yapılır?

Birikimlerini bankaların vadeli mevduat hesaplarında güvenli ve etkili biçimde değerlendirmek isteyenler Odeabank’ı seçiyor. Odeabank Oksijen Hesaplı müşterilerine yüzde 17’ye varan yüksek faiz oranları sunuyor…

Türkiye bankacılık sektöründe önemli bir yeri bulunan Odeabank, her geçen gün müşteri sayısını artırmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle müşterilerine en uygun koşullarda kredi kampanyaları sunmasıyla bilinen bankanın oksijen hesap ile yüksek faizli birikim fırsatı sunduğu da görülüyor. Paranıza değer veren Odeabank Oksijen Hesap’ta yüzde 17’ye varan faiz oranları bulunuyor.

Birikimlerini bankada risksiz ve kazançlı bir şekilde tutmak isteyenler bankaların vadeli mevduat hesaplarını araştırıyor. Bankacılık sektöründe geniş bir müşteri kitlesi bulunan Odeabank’ın sunduğu Oksijen Hesap'la, müşteriler gün içinde birikimlerini özgürce kullanabiliyor. Vadeli mevduat hesabından para çekmek veya para yatırmak yüzde 17 tanışma faizini bozmuyor.

Odeabank Oksijen Hesap Özellikleri

Görüntülü görüşme ile anında Odeabank’lı olan müşterilere yüksek faiz oranlı Oksijen Hesap açma fırsatı sunuluyor. Vatandaşlar bu sayede TL, USD ve EUR para birimlerinde birikim yapmanın ayrıcalığına en iyi şekilde varıyor. Oksijen Hesap’ta yüksek faiz oranı gecelik mevduat olarak hesaplandığı için birikimler otomatik olarak hesap içinde değerlendiriliyor.

Vade bozulma endişesi olmadan risksiz ve kazançlı birikim aracı arayanlar Odeabank Oksijen Hesap tercih ediyor. Ayrıca banka bünyesinde özel müşterilere sunulan Oksijen Dinamik Hesap ise 100 gün boyunca 1.000.000 TL ve 250.000-USD/EUR’ya kadar tanışmaya değer hoş geldin faiz avantajı sunuyor.

Odeabank Oksijen Hesap Nasıl Açılır?

İlk defa Odeabank müşterisi olacak kişiler kendilerine en yakın Odeabank şubesine giderek yüzde 17 faizli mevduat hesabı açtırabiliyor. Bunun yanı sıra şubeye gitmeden de görüntülü görüşme yaparak Odeabank mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olunabiliyor. Ancak görüntülü görüşmeyle anında müşteri olabilmek için yeni çipli kimlik kartınızın olması ve cihazınızda NFC özelliği bulunması gerekiyor.

Standart gecelik faiz oranından daha yüksek faiz oranı avantajı elde etmek isteyenler Odeabank Oksijen Hesap tercih ediyor. Fırsatlar sadece bununla sınırlı kalmayıp Oksijen Hesap’la gün sonunda vadesiz hesapta kalan kullanım tutarından 7 gün 24 saat para çekimi veya yatırımı yapılabiliyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz