MobilDeniz'den başvurana Denizbank'tan hoş geldin faizi!

MobilDeniz'den başvurana Denizbank'tan hoş geldin faizi!

Birikimlerini bankaların mevduat hesaplarında değerlendirmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber Denizbank’tan geldi. Denizbank, mobil uygulama üzerinden başvuranlara yüzde 16.75’e varan hoş geldin faizi veriyor. İşte kampanya detayları…

Türkiye’de bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalardan denizbank, yeni müşteriler kazanmak için cazip kampanyalar düzenliyor. Bankaların kredi kampanyalarını yakından takip edenlerin bir numaralı tercihi olan Denizbank, ayrıca mevduat hesaplarıyla da göz dolduruyor. Denizbank resmi web sitesi üzerinden yapılan yeni kampanya duyurusunda, ilk defa Denizbanklı olacak müşterilere cazip avantajlar sunuluyor.

Birikimlerini Denizbank’ın avantajlı mevduat hesabında değerlendirmek isteyenler, MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuru yapabiliyor. MobilDeniz uygulaması aracılığıyla banka müşterisi olanlara TL mevduat hesabında yüzde 16.75’e varan hoş geldin Faizi kazanma şansı veriliyor. Yüksek faiz oranları ile birikimlerini enflasyon karşısında korumak isteyenler tercihlerini Denizbank’tan yana kullanıyor.

MobilDeniz Hoş Geldin Faizi

Türkiye’de binlerce bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalardan Denizbank, mevduat hesaplarında da müşterilerine büyük kolaylıklar sunuyor. Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler, MobilDeniz üzerinden bankada mevduat hesabı açabiliyor. Bu şekilde müşteri olan tüm Denizbanklılara, TL mevduat hesaplarında yüzde 16.75’e varan hoş geldin faizi veriliyor. Avantajlı faiz oranları ile birikimlerini değerlendirmek isteyenler Denizbank’ta mevduat hesabı açmaya devam ediyor.

Sadece TL mevduat hesabında geçerli olan MobilDeniz hoş geldin faizinden yararlanmak için internet üzerinden başvuru yapmak yeterli oluyor. MobilDeniz ve Açıkdeniz kanalları üzerinden yapılan 30 – 180 gün vadede 150 bin TL’ye kadar Vadeli mevduat hoş geldin hesap açılışları için yüzde 16.50 faiz oranı avantajı sunuluyor.

Denizbank Vadeli Mevduat Hesabı Özellikleri

Denizbank tarafından verilen yüzde 16.50 faiz oranı, yıllık, brüt ve basit faizdir. Müşterilerin hoş geldin faiz oranından yararlanabilmesi için Denizbank’ta son 1 aydır açık vadeli hesabının bulunmaması gerekir. Bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanmış olan müşteriler de yüksek faiz avantajını kullanamaz.

Denizbank, kampanya kapsamında hoş geldin faiz oranını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir. Kampanya sadece MobilDeniz ve interent kanalı mevcut müşteriler içindir, diğer müşterilerin kendilerine en yakın Denizbank şubesine müracaat etmeleri gerekir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz