Mobilden Akbanklı olanlara kaçırılmayacak fırsat! Akbank mevduat faiz oranı

Mobilden Akbanklı olanlara kaçırılmayacak fırsat! Akbank mevduat faiz oranı

Birikimlerini bankada değerlendirmek isteyenlere özel mevduat hesabı sunan Akbank, yeni müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlar yüzde 17.50’ye varan faiz oranlarıyla birikimlerine değer katıyor…

Türkiye’de giderek artan hayat pahalılığı vatandaşların belini bükerken, ekonomik olarak rahat bir nefes almak isteyenler bankaların mevduat hesaplarını yakından takip ediyor. Müşterilerine her zaman en yüksek faiz oranlarıyla mevduat hesabı sunan Akbank, yeni bir Kampanyaya imza attı. Türkiye’nin en popüler ve en fazla müşterisi bulunan özel bankalarından Akbank, mobil uygulama aracılığı ile başvuru yapan müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Akbank mobil uygulaması kullanarak banka müşterisi olan ve ilk kez mevduat hesabı açanlara özel yüzde 17.50 faiz oranı verilecek. Bu sayede müşteriler birikimlerini yüksek faiz oranı ile değerlendirme fırsatı bulabiliyor. Ayrıca mobil uygulama ile başlatılan Akbank’ın bu kampanyasına katılan müşterilere kredi kartıyla online harcamalarına yüzde 20 chip para verilecek. Kampanya detayları ve katılım koşulları Akbank resmi internet sitesi üzerinden vatandaşların bilgisine sunuldu.

Mobil Akbanklılara Yüzde 17.50 Faiz Oranı

Standart mevduat hesaplarından daha yüksek faiz oranları ile birikimlerini değerlendirmek isteyenlere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank mobil uygulaması üzerinden hemen vadeli mevduat hesabı başvurusu yapan müşterilere anında yüzde 17.50 faiz oranı fırsatı sunuluyor. Bunun yanı sıra ilk kez cebe inen Axess veya Wings kredi kartına başvuru yapanlar da internet alışverişlerinde yüzde 20 oranında chip para kazanıyor. Akbank resmi web sitesinde yer alan açıklamaya göre işlem başına 100 TL ve ayda toplam 500 TL’ye varan chip para hediye edilecek.

Akbank Vadeli Mevduat Hesabı Kampanyası

Birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara yapılan duyuruda, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlar dijital kanallardan yeni açacakları 32-35 gün vadedeki 100.000TL’ye kadar mevduat hesaplarında yüksek faiz kazanıyor. Kampanya faiz oranından yararlanabilmesi için müşterinin vadeli mevduat ürünlerini toplam bakiyesi kontrol ediliyor. Toplam bakiyesi 10 bin TL’nin altında olan müşteriler bu kampanyadan yararlanabiliyor. Akbank vademi mevduat hesabı kampanya detayları bankanın resmi web sitesinde yayınlandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz