Mesut Özil kendi kripto parasını çıkartıyor!

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkartıyor!
NotHaber

Kripto para piyasasına geçen gün ilgi artarken, futbol dünyası da yerini aldı. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, kendi kripto parasını piyasaya sürecek.

Heyecan verici şeyler çok yakında" mesajıyla paylaşım yapan Fenerbahçeli Mesut Özil, Kripto para dünyasına adım atıyor. Yıldız futbolcu kendi ismini kullandığı kripto parayı piyasaya sürmesi bekleniyor. İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre; Özil geçen yıl kurduğu M10Streetwear markası altında çıkardığı kripto parayı piyasaya sürecek.

MESUT ÖZİL’DEN FLAŞ GİRİŞİM

Ticari girişimlerini büyüten Mesut Özil’in sosyal medyada 100 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Yıldız oyuncu, Arsenal’den ayrılmadan önce de girişimleriyle dikkat çekiyordu. Özil, kripto para çıkaran ilk futbolcu değil. Daha önce Japon futbolcu Keisuke Honda ve eski Real Madrid yıldızı James Rodriguez da kendi kripto paralarını çıkarmıştı.

BİRBİRİNDEN ÖZEL FIRSATLAR

The Sun’ın haberine göre Özil geçen yıl kurduğu M10Streetwear markası altında çıkardığı kripto parayı piyasaya sürecek. Buna göre Özil’in kripto parasını satın alan kişiler, M10 markasından yaptığı alışverişlerde indirim kazanacak ve parayı Bitcoin ile de takas edebilecek. Diğer yandan parayı alan bazı müşteriler de Özil ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz